【THANK YOU CHELSEA】阿仙奴23-24球迷討論區MMMCXXXVII

1001 回覆
12 Like 7 Dislike
PSV條撚樣帶出全盛傻哥
轉老細後係更衣室應該受唔少氣下。
原來下場作客熱只要唔輸就係st totteringham’s day
點解芝腸叫芝腸
隨意咁就將上面個位拉落嚟製造空位 呢啲智慧係點練
入入下加埋15粒
重要唔少係破局/追平
可惜巴丁越踢越迷咁
我覺得托沙呢季可能係佢生涯最強
唔覺得複製到
我地翼位廢呢個問題條友用大爆發去cover左
下年佢regress唔買新翼真係含得
簽+9+?

英人 鐵人 左8右8 逼搶神器
中遊級數
似唔似艾沙雲
JSMS
車仔班友使鬼理肥普個個簽7年8年一定長命過佢點會聽佢講嘢
官方twitter?
勁憎saka d 態度
下下坐低投訴唔追返
唔係順境都唔敢突破cucu
踢到成個臭燒咁既格
阿仙奴在英超聯賽的一場補賽當中,阿仙奴主場5比0擊敗車路士,目前球隊比利物浦多賽一場,比曼城多賽兩場,領先利物浦3分、曼城4分而排名英超榜首。

TNT的解說員、前車路士的球星祖高爾在賽後消失了一會兒,並因此錯過了阿迪達的賽後採訪,他也遭到了同為TNT評論員的阿仙奴名宿基昂的嘲笑。

“ 我都準備坐出租車的後座回家了,但是他們(TNT)告訴我必須回來工作!」祖高爾開玩笑地說:“我沒有興趣(聽阿迪達的賽後採訪)。”

基昂對祖高爾的短暫失踪,結合車路士在倫敦客場的表現不佳進行了嘲諷:“有點像車路士,他失踪了!”

祖高爾則認為阿仙奴的球迷有點慶祝過早:

“ 哇,我只想說,我聽到了阿仙奴球迷的煙火聲,我認為現在還為時過早,還有五輪聯賽呢,慶祝得有點太多了。”

祖高爾也對現場一位藍軍小球迷呼籲球隊為車路士球衣而戰鬥進行了點評:

“ 我的意思是,在參加這場比賽之前,他已經寫下了這個標語,李奧費迪南說得是對的,從某種意義上來說,這是提前準備好的事情。”

“ 現在,5比0的比分,車路士球迷可能會向家里扔東西,他們可能會咒罵一切。但是,你知道嗎?車路士現在這個階段比去年領先了8分。”
真係要賣黑兒 換個有爆破能力doku個類型嘅翼
Saka場場踢到插喉搞唔掂
炒同城對手5粒都唔慶祝得
全英國得曼城有資格慶祝
“ 哇,我只想說,我聽到了阿仙奴球迷的煙火聲,我認為現在還為時過早,還有五輪聯賽呢,慶祝得有點太多了。”

又黎celebration police
祖鳩又係 Celebration Police
London is blue
又入嚟扮阿 老唔老土
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞