林奮強賣樓套近億 仍看好香港有使錢自由

19 回覆
1 Like 6 Dislike
登阿錦松唔低 大家都係咁做
叫人衝自己鬆
相反香港人有「使錢的自由」,套現逾八千萬的他,就有充裕條件示範香港有「使錢的自由」優勢了。

AA狗: 樓淡,鋪報紙,住公屋,三選一
公屋仔永遠都唔會負資產
人生多輕鬆無壓力,健康快樂
其實無撚得比,公屋用料贏九條街,想知再講,而且間格又實用
另外公屋唔使交管理費,又慳返一筆我見好多住公屋嘅晚晚揸靚車車唔同嘅女返屋企扑嘢
至於你話鄰居嘅質素,喂私樓都有痴線佬啦,睇你彩數嘅啫
總括而言,公屋再一次完勝

唔怕分享一次同中學同學出嚟食飯嘅經歷,個個人話自己買咗咩私樓咩村屋,講完一大輪問我住緊邊,我只係輕輕力講咗一句,我住屯門友愛邨
我親眼睇住在場嘅所有男仔個表情係—>,有幾個仲忍唔住喊咗出嚟
而在場嘅所有女仔個樣係—>,之後逐個排隊抄我牌等住俾我嘅精液中岀我全部一口拒絕,因為傻嘅都知班臭雞想分我間公屋啦
口裡說好,身體卻很誠實
8000萬中幾次頭獎都未必有,講閪咩
使錢要有自由?
講緊洗錢下話
淋糞強
林奮強:香港其實好掂,未來只會越來越旺
https://lih.kg/3627615

一邊唱好, 一邊放貨
梁錦松仲要買車慳少少
呢個就賣樓賺多多
三選三就真

呢個係套餐嚟,總之無理恥笑人哋話俾人聽唔買樓就笨柒
賺夠,留返俾人賺
無錯 仲要係偷步買只戚平左少少稅
香港精神
揾錢走人
傻仔先留
前香港行政會議成員

早收三日風
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞