你地有無識過d柒頭....係咁撚樣?

43 回覆
4 Like 45 Dislike
覺得自己生到成個明星靚仔
又話自己似邊位邊位明星
其實生得皮膚又黑又柒成個菲律賓男咁款
臉型少似明星其實係樣衰版
仲要咁大個人都無女人吼

做gym做極都有層肥膏,又瘦手腳又長,做極都無野睇

份人極度自卑,不過覺得自己自信心爆棚
比人講句hi親下都係咁叫痛
根本玻璃心唔肯認,跌到一地玻璃碎

仲覺得自己好撚man,好有男人味,好有魅力
以為D女見佢一眼就愛上佢
日日好似個失婚怨婦咁,小小事都周圍打比人發嘮叨幾粒鍾
長嘅發足成日都得,口水多過茶,正宗煩帝岡
聽佢9up真係浪費人生
真係識d女人都豪爽過佢多多聲,仲夠擔話自己man

死書蟲一個,除左死讀書就咩都唔識
又唔係真係成績勁
仲話自己可以30-40歲發達可提早退休,30歲前揸發拉利,on9 9up大王一個
點知咩都做唔到囉,笑死人咩

有丫 咁你想點
點樣有肥膏跟住又瘦?咁大個人講嘢戇鳩鳩咁
你都識d咁嘅猛人咩?

我人生就識一個
不過都嫌多
背後上網話我就叻, 夠膽就聴朝當面同我講
點啊大哥,過嚟隻揪
你又奈佢唔何 即係一個人佢人生正係識柯屎

你何必走近呢舊只係識柯屎既生物

人生咁多姿多彩 你係要選擇對住舊屎

其實你有選擇權 除非個個係你親人
即係心你好唔鍾意聽到粗口 你就硬係要去搵個成日講粗口既人做朋友

你又好憎食凍野 但你自己硬係選擇去食壽司

你有得揀架
你唔識有d瘦人係瘦
不過有層肥膏係皮下
特別係肚,胸身上
即係鬆proud proud
人地就6舊腹肌,2舊胸肌
佢做極就1舊個肚腩,2個鬆胸肉
手腳又幼,怪型怪相咁
我無走近過佢架
係佢不斷煩撚住我
我唔聽佢電話,佢就係1個鍾內瘋狂炸人電話10幾20次
以前當佢fd聽下佢發嘮叨,佢就日日up幾個鍾,up足N咁多年
10個電話11個都係廢up,當人御用出氣袋
我同佢又唔係熟,佢有自閉症架,活在自己世界咁
最好笑佢d fd原來都唔想聽佢講野
搞到佢係咁搵我發up瘋,真係多謝佢地

驚世:
遇到呢d人,好快d走,千奇唔好聽佢放負,比佢影響埋情緒就慘,聽完佢9up心情都比佢破壞埋,害人害物
係,比佢煩左N年,佔用人嘅時間,所以我唔會再理佢
從來唔係我搵佢
係佢係咁周圍搵人放負,好似d小朋友,每日準時要放電幾個鐘
封鎖佢啦
開名啦
其實樓豬一樣
你係現實屌柒咗佢未?
無知便無畏
似係你問題大啲
我有屋企人都係咁, 之後我冇再聽佢電話, 佢就冇再打黎了
屋企人都話有血緣關係,我同佢又唔係好fd,返10個工,放仲要聽條放負幾粒鐘。
將佢引導番菲律賓啦
生到佢地咁嘅樣
你準備同佢做愛?咁關心佢嘅
有心嘅,咪拉佢一把
冇心嘅,咪當多個小醜玩幾好啊
我無關心過佢,係佢不停搵我
自己同佢講喇
幫唔到你
點解你咁似講緊一個我識嘅人
可能你都識佢呢
日日會對住你放負能量嘅男人
真係萬中無一
同佢朋友嘅價值唔係0
係負數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞