雖然連登好憎西童,但佢body真係世界級

183 回覆
75 Like 483 Dislike
同埋我好憎佢d fing手假hiphop姿勢
google search 西童
圖都冇張 你講經咩
但佢個樣下級
圖/細妹
我已強調話body

左邊p完嘅膚色 右邊真實嘅膚色
呢啲女玩下就算
想佢去moodyz拍av
點解要 moodyz , 何不 毒宴會.....
我今日條氣已經好唔順, 俾老細鬧完一肚氣, 返到屋企樓下仲俾狗追, 跑既途中仲要踩埋屎
但係我都忍, 只要一上連登就咩撚野都唔係一回事
我連衫都未換,著住果對踩左屎既爛鬼皮鞋,都要堅持上連登先, 我一見到呢個標題就毫無戒心咁禁左入黎, 因為我知道呢度每一位巴打都係好pure好true, 絕對唔會線我一獲金
可惜我一入到黎, 就知道呢鋪賴野啦, 每一個人上連登都係為左放鬆下姐, 我同你三唔識七,你咁做有咩好處先?
點解你要開個咁既post黎玩鳩我? 香港人本身已經好大壓力, 本身諗住入黎笑下, 誰不知你咁樣整個陷阱係度, 連我隔離屋上緊連登既陳生都大叫左聲: 仆街,中伏! 之後就聽到佢發晒爛喳打老婆既聲, 後尾仲有d電鋸聲添, 你有冇諗過d殺人犯, 強姦犯, 變態佬同埋家庭暴力就係你呢d人搞出黎?
你問下自己, 你慚唔慚愧? 就係因為你, 令到成個香港變左個悲情城市, 你玩還玩, 唔好拎呢d野黎玩, 所以話丫, 樓主, 你正仆街仔黎架
我而家諗返, 隻狗都唔知係咪你放出黎, d屎都唔知係咪你痾既, 點解你要玩謝我呀屌你
啲題材好窄
moodyz多元,有辣有唔辣,可以由lv1玩到lv10,慢慢玩冇咁快厭
唔知點解
人露波佢露波
佢露得好刻意咁
搵食係咁
真 次次睇到都忍唔住
咩憎呀~~~
我不知幾想同佢做愛呀
大波長腿
又高

由細j到大
有得睇你就睇啦
仲要分刻唔刻意
本人?
有錢味又係腿張開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞