COLLAR討論區 (960) 903《Bad Girl佬》今明兩日繼續有Candy!KKBOX風雲榜搶飛攻略!

1001 回覆
41 Like 5 Dislike
笑乜鳩
170我會空佢老母
聽起身
正宗粵語係咁講
狗仔 我地呢邊唔講聽起身
Sor
睇咁多飛黃仲未學識投資?
起身 朝頭早訓醒就叫起身
內地女穿這樣來港 崩潰:為何一眼認出我是內地人? 網民揭關鍵
https://lih.kg/kJNCGT
#8 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
又笠水?
我有內幕消息
撳到1張紅色西位
照殺啦
你唔係有好多份工咩
想問下你係唔係同自己好唔熟?
正式宣布!2024年第二場拉闊音樂會會喺初夏閃耀登場!呂爵安(Edan)、陳凱詠(JACE)、魏浚笙(Jeffrey)及邱彥筒(Marf)相約喺《拉闊音樂會 Sparkleキラキラ EDAN x JACE x JEFFREY x MARF》,一期一會,以音樂重拾青春,閃耀住整個拉闊舞台!各位樂迷,are you ready?📣

叱咤903主辦
拉闊音樂會 Sparkleキラキラ
EDAN x JACE x JEFFREY x MARF
日期:2024年6月22日(星期六)
時間:晚上7時
地點:亞洲國際博覽館 ARENA
詳情:https://bit.ly/3w6WBbL

密切留意商業電台網站 www.881903.commy903.com、「my903.com 商業電台」Facebook、「cr881903」Instagram、及叱咤903電台宣傳廣播之最新消息。
亞博
真係因為撞左拉闊 先冇去festival
今回拉闊の主題 今次拉闊音樂會Sparkleキラキラ嘅主題係青春回憶,唔知大家嘅青春回憶係點呢?熱血?慵懶?放任?快樂中帶有苦澀?青春同花火一樣,一閃即逝,但當中嘅燦爛美麗會永遠留喺心入面,令人無法忘懷。Edan、JACE、Jeffrey、Marf 將會同大家一齊重回充滿閃爍絢爛回憶嘅初夏,喺拉闊台上來一次限定嘅青春相遇,細聽「キラキラ」,一同燃燒花火。
牙b撐湖人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞