(求救) 每次kiss 都會幻想到條女俾ex口爆成口精嘅畫面

249 回覆
850 Like 203 Dislike
Okay,我明白
你唔係Sult-Shaming 女性
係狗公-Shaming 冇處女情結既男性

點解冇處女情結就等於唔投入感情入去?
幾多人因為感情淡咗出現性冷感,出軌,性唔滿足
最後感情破裂,離婚收場

因為好多人好早結婚以為對方係The One
結果有好多悔恨喺段感情入面

兩個人長久既感情係經營出黎
唔係介唔介意處女問題
感情中,好多野比處女複雜同重要

懂得尊重女性先長久
噏乜撚嘢呀
唔認為自己係狗公
同女性發生關係都係有前設同共識,有驗身報告
大家冇任何傷害,同時令女性舒服,提升自信同安全感

「sex shame」唔知你講乜
自己同女性互動時,大家唔會有 Sexual guilt
男同女都有性需求
我尊重女性,唔會因為身材,年齡同處女否定佢既價值
只要性格相投同無暗病就OK

有D女仔話D EX 會打佢
多數都係D 大男人但充滿自卑(但根本冇咩本事)
做愛都係自己爽完就算
我自己好鐘意服侍女性
Rewrite 女性做爽度係需要溫柔同精準既前戲
佢地唔夠興奮同放鬆,條撚會放唔入
我令佢地覺得性愛係美好

你同條女性同愛都冇經驗
點樣經營關係?
我唔否認有做SP/FWB/ONS呢啲野
但做過就等於狗公 / Slut?
好多男女關係都係因為性別架構受到傷害

我係一個性别平等主義者,唔認同極端男權同女權主義
甚至同同性都有試過做愛(細個時比較左膠)
遺憾地我始終都係只鐘意女性
現實係繪理奈咁 就算拍Av都直接推開個男優
From 香港網絡大典

狗公,網上用語,指一些喪失尊嚴、不擇手段地去討好女性的男人。他們一向奉行著「不論好醜,但求就手」的宗旨去獵女,對女主人搖尾乞憐和任由驅使,對女人和性愛的渴求亦令人驚訝,行為和表現有如發情的雄性犬隻,是故該等生物被稱為「狗公」。近似用語有觀音兵,在台灣則稱為「馱獸」。

狗公見女主人出現時會立即發情,不顧一切去舔去嗅(索),搖頭擺尾,任勞任怨。他們本性護主,見女主人有危險會即時撲出,使用任何方法擊退敵人或情敵。

- 對性的需求使他們失去理性。
- 社會越來越鄙視沒有女友的男性,如毒男,為免被進一步鄙視,他們寧願做狗也要擺脫毒男的標籤。
- 抱著「人有我有」及好勝的心態而追求異性,要在朋友間炫耀。
- 奴性重,缺乏「公平」概念;對不合理待遇不會反抗,對自己為奴為僕沒有羞恥感。
- 某些女性樂於有一頭忠心的狗當寵物,某部分毒男便把握著這一點,把自己身為人的尊嚴放下,化身為狗。
Btw 你唔好塞字入我口

「一路啪一路扁低你條女D EX」

原句係
「一路啪一路扁低佢地D EX」

呢個唔係閱讀理解能力同眼力問題
係你為人有問題
會扭曲其他人既句子

佢地D EX 多數做愛做得唔好
因為佢地當條女老奉
Sorry囉
下次射屎眼囉
反正你無份玩
我有
只係好辛苦
有冇諗過佢玩毒龍比人口爆爛屎
up
唔怪得我條撚成日間唔中痕痕地
原來有人幫我含緊
咁我幫你train你條女
處女得一次, 我扑完就唔係處女啦 你TRAIN咩?
定係你TRAIN完俾番個處女我 ?
train技術
你聯絡佢個ex hehe囉
呢套咩嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞