國內真係撈得掂既香港歌手/藝人數唔數到十個出黎?

37 回覆
2 Like 16 Dislike
1. 張學友,絕對係實力派代表
2. 劉華,雖然已經少左人氣,電影出事,但一樣仲係掂既代表
3. 王祖藍,綜藝有咁上下份量
4. 宇宙GEM,真係高人氣,又係實力派代表
5. angelababy,已經冇最紅個浸咁紅,但都仲係top tier個堆
6. 楊千嬅,少數係國內淨係唱廣東歌都幾萬幾萬人追住聽
7. 的士陣,又係唔知點解紅但真係紅到癲,香港人唔中意,北上幾年無啦啦上左神台
8. 佘詩曼,中港都有劇迷,水準keep住都高
9. TWINS,好識玩國內social media,個engagement好似都幾勁

暫時係諗到9個,如果twins可以當2個咁岩岩好10個
eason?
劉愷威
我有樓供個樓供
海味
yes呢個都係,紅到癲,分分鐘已經紅過劉華
睇下微博同抖陰有幾多follower
有D人會買,買完最後都冇反應就知咩料
無炎明熹唔使睇
的士陳, 會唔會係唔再跳埋D開心舞啫, 佢好似拍完古裝開始紅, 最近爆裂點都唔差呀(個故事就差)
古惑仔
最紅個個王嘉爾你唔講?
的士陳喺上面臭曬朵 , 演技實在太差, 限娛令之後冇劇拍, 碌返落嚟香港黐返英皇拍戲
Eason
Eason
My little airport 都無, 你識唔識㗎?
大灣仔?
陳少春你都無講
癡保錡
買返黎既會定期扣 ,要keep住買
的士陳一連幾套重頭劇都大仆佢老味嗰啲演技真係差到嚟曬譜, 最後有套爛gag唔知乜撚嘢講政府特工又有任達華陪襯, 佢做到pat屎咁,淨係識chok個死人樣
咪撚吹水啦 佢不嬲仲有綜藝上
佢係拍盜墓筆記套老九門紅架
上年先仲有套劇播完做消防員 吹撚到唔掂咁
叉燒炳個仔都無?
其實大把
eg 黃日華淨係靠郭靖已經可以食老本到退休
肥媽靠友誼之光又係可以無限食老本
嗰套撚吊消防員爛撚到出水畀大陸仔屌到收皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞