Clockenflap 2024 討論 (Blind Bird現正開賣)

64 回覆
0 Like 7 Dislike
我怕正價果陣唔係少少,今年睇個款出左lineup $2k+ 走唔甩
nypd嚟多次先買
冷氣機滴水
係咪賣晒 買唔到
佢有寫係85折,正價係差不多2000
佢都幾進取,好似次次都加幾百
佢講緊係2023既85折渣….
“15% off the Clockenflap December 2023 3-Day Ticket price.”
屌… 我都係load 唔到個價錢

唔令係咁快賣晒掛
剛check 仲有得賣喎
係wo, 可能岩岩個網死機掛.
攪掂,買左, thx
阿里王子
尋日買完飛今日就見到MUSE 十二月 6-8 會係杜拜Grand Prix 2024, 幻想緊會唔會拉到黎香港玩一晚先
如果又去已經係連續三屆,不如做長駐樂隊
其實有啲外國音樂節仲誇張咩都唔公佈今年剛完就賣下年飛,重要抽籤先買倒同好快賣曬
Damon 係 Coachella 先講左句 "In the spirit of clarity, and truth, this is probably our last gig", 不過睇第一week果陣台下d反應該真係無癮. 寄望Gorillaz應該會易過 Blur
個班觀眾好多都唔係真係睇show
tiktok 打卡入去
Damon次次都咁講 聽吓佢up就算
飲酒食野都成千蚊
趕客咩
不過諗起上次Alex話佢地比人black list, 黎香港應該都無乜機
而家係期待下MUSE十二月頭會係杜拜, 會唔會順路黎一轉
問題你根本唔知有咩人嚟嘛
Blur 好似blacklist 咗
咁盲鳥飛就係攞幾舊水嚟賭㗎啦,係有人咩line up 都會搵野嚟睇, 咁咪衝囉, 如果過唔到自己嗰關咪等出晒先買飛囉, 唔好到時後悔冇鳩衝就可以
Muse
咁盲鳥就係咁玩..
到佢公布1st lineup又貴幾舊了
正到要停
幾時公佈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞