肥姜開live道歉

61 回覆
5 Like 83 Dislike
姜濤IG開直播講粉絲衝突 哽咽認錯稱和Anson Lo是好好朋友
娛樂 on LINE
人氣男團MIRROR早前完成美加巡唱,上周六清晨回港,但在卻上演Anson Lo(盧瀚霆)粉絲「神徒」和姜濤粉絲「姜糖」衝突一幕。姜濤昨日為電影《12怪盜》謝票時已回應事件,不過晚上再在IG開直播,眼濕濕哽咽指自己做得唔好認錯。
姜濤在直播中提到事件有很多不同版本,無法驗證事實,但希望無論發生甚麼事,粉絲們都要以安全為上。姜濤亦提到和Anson Lo臨落機前已知道事件,並有商量解決方法:「我同佢都唔知點算,有時好灰心……冇諗過會發生呢啲事情。我同阿Lo都冇商量要點做,結果係冇結果,唔知點做。」姜濤指自己做得唔好公開道歉::「我有做得唔好嘅地方,我喺度同大家道歉。」

講到和Anson Lo現在是好好的朋友。

而且姜濤更剖白自己和Anson Lo的:「老實講,我同Anson Lo有為呢啲事情唔開心,因為我哋之間有被呢啲嘢影響到,因為好老實地講,由《造星》到而家,我哋各自都經歷過唔同嘅嘢,我哋一開始,我相信我同佢都係,我哋所有人都係好單純嘅一班後生仔,所以當出道短短五六年,就經歷咗咁多嘢嘅時候,我哋係有互相唔理解過嘅,但我哋後尾都知道,大家緊張我哋,先至會有呢啲事情發生,所以後尾好彩地,我哋而家真係好好嘅朋友嚟。因為我哋係好好嘅朋友,所以更加覺得難過,唔知點做!」
快將25歲的他說:「相信我,因為我都經歷過唔少嘢,我都大個仔,過幾日25歲,我都有自己嘅能力去消化好多事情。」叫粉絲不用擔心自己。
啲大媽真係好煩
食得咸魚抵得渴
收左啲濕鳩c9咁多錢
我地幫你對付個基佬
你自己爭氣吧姜姜🥹
我哋係有互相唔理解過嘅
明明唔關佢事,點解要道歉,心痛了…
奶得老閪預咗口渴
咁都正常嘅年少輕狂
我相信
Sorry,我唔接受你道歉喎

明明係啲薑糖做錯,點解唔係薑糖自己出嚟道歉
點解係佢道歉?依家請埋晒d乜fans同一個阿公都內鬨,要道都係花jer或者霞姨啦
解散個垃圾歌米會就收貨啦
25歲仲話自己大個仔。。
樂壇巨嬰。。
班姜糖為咗你先同班神徒嘈
道歉即係長他人志氣滅自己威風
點對得住自己班fans
好煩呢班人
有咩偶像就有咩嘅fans
敢係頒獎禮同自己隊友說教
唔敢屌7姜唐?
姜濤亦提到和Anson Lo臨落機前已知道事件,並有商量解決方法:「我同佢都唔知點算,有時好灰心……冇諗過會發生呢啲事情。我同阿Lo都冇商量要點做,結果係冇結果,唔知點做。」

唔係好明,點為之商量咗 又冇商量過
肥姜同人妖AL一樣咁衰
一個蠢一個假
有時都想睇Lokman Ian AK Jer嗰d
但一見到呢兩隻嘢即刻搞唔掂
Cartier條臭西唔入黎
同當年校長哥哥比真係好濕碎
明明佢咁孝順,點解要道歉
啲基佬粉逼佢😤
有啲咩事跡講嚟聽下
仲有四天王時期應該都係鬥到咁?
或者全部都係同一班人,由妹豬鬥到阿婆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞