HENLEY 3房逾3010萬售 呎價3.39萬

16 回覆
3 Like 6 Dislike
HENLEY 3房逾3010萬售 呎價3.39萬
文章日期:2024年4月22日 19:13

"......THE HENLEY II 第1座23樓A室,實用888方呎,3房1套連衣帽間間隔,透過招標形式售出,成交價3010.32萬元、呎價3.39萬元......"

原文網址:https://finance.mingpao.com/fin/instantp/20240422/1713784576419
誠哥九肚山四房賣13000呎咋
3000萬買樓 同公屋/簡約公屋班地底泥用同一個空間
係智商稅架喇 肯定大陸人先會買啦
不過黎緊果類體育園又好地下街雙子塔都好全部人都用架啦 九龍咪又係得九龍塘同九龍站冇公居屋 都係造就發展商賣到呢個價既原因
廢淡:我吹左廿年都未樓爆,咁我點買樓呀
push
咁其實香港好多地方都要同公屋仔共處嘅

同埋如果冇記錯,呢間個景係超靚,前面冇遮擋

公司買 自己袋佣
將公司錢變做自己錢
恆基無啦
wow
唔會啦 咪聽佢講 rebate多鬼咩 周邊求其一個新樓都多個佢 平時有留意開就知邊類發展商會多架喇

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞