35歲小妹小肥168高,只要求搵178高唔肥順眼唔煙唔蒲

198 回覆
10 Like 146 Dislike
總會有嘅,但係唔會符合條女要求嘅條件
通常話自己小肥
即係肥過歌手小肥
得無問題…但你會係最後面個句 未必每個都回覆 請見諒
年齡:35天秤座
身高:168
職業:文職 (無講幾錢人工)
興趣:睇戲/yt/Netfix,聽歌 (呢d叫興趣?叫打發時間)
居住地區:新界
白我介紹:眼大少肥女仔,性格比較真性情 (咩叫真性情?臭串,温柔都可以係)

希望搵到真心錫我,(關自我介紹咩事)
關心對我好,
懂得欣賞我內在既另一半(你都無講你內在係咩

想尋找有緣人條件
想尋找性別:男
年齡:大我1-5年
條件:咁身高178或以上,唔好太肥,順眼
唔煙少酒,唔蒲無紋身
專一,尊重,陪伴,會體諒遷就,孝順
細心成熟,記性好
要求:傾熟左先換相
其他:會真心互相了解,有心傾計,唔好hea
我,肯花時間溝通建立關係

(概括即係要好人,不過無講人工都值得一讚)
想知重量又點計
其實有佢列出黎既條件,點解會無女朋友
又專一,又會陪伴記性好,唔會hea 又會體諒孝順,然後外表仲要178 up,唔肥唔食煙唔蒲,女神都係搵呢啲,幾時輪到你 35 歲少肥,仲要花時間傾好耐先有得睇你個豬頭樣
女少肥 vs 男中上樣
女人168算好高
168搵178有咩問題?
講得出個肥字,唔理大定少,最少160磅
小肥果啲通常70up,身高15X果啲
我見過話自己真肥,問佢幾重佢話90幾,但佢又係得15X高,真係不得了
35稱小妹 連登自稱小妹一係四十以上 一係死肌佬
200磅咋, 唔會好重
我值得更好
少肥
傾熟咗先換相最撚on9哂時間
圖都無張點討論, 得2樓個白痴仔係度發作
35就算吧啦
性格比較真性情= 自私、自我中心既港女格
有冇gp link想入?
講得少肥,坐底都70KG以上
35歲都仲咁多要求,就真係自求多福啦
見到港女話自己真性情,即係話自己脾氣差同唔識體諒同尊重,試下人「真性情」對返佢,佢實嬲到仆街
興趣唔寫扑野點吸引人
比護哥試下
原來仲要大佢1-5年

姐係36-40 , 呢個年紀男人一係結過婚/player/肥毒/大陸仔

淨番就係幸福美滿有女朋友/家庭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞