電車ching,有無聽過EV boy Leo,呢條友都好癲下

38 回覆
5 Like 11 Dislike
政治野就唔提啦,咁憎大陸又話唔做警察生意又剩,但又不停上去搵廠 sell 港車北上快差轉插
個轉插係大陸貼牌貨,極唔穩定,好多人上到高速差唔到電去問佢,又無支援whatsapp無回覆,剩係9up叫人睇說明卡,總之差唔到就話你無睇說明卡,已有多位師兄中伏

跟住賣13A線,話有恆溫但又差溶線,就賴返個客電掣有問題
新個條中叉線又好多師兄話差唔到

呢個Leo 賣既野好似所有野都係伏咁,但有人comment佢就會不停話係行家抹黑佢,好似以前黑社會做生意咁,真係好癲

Fb 好多佢既廣告

利申:無買過佢任何野
唔只佢 爛價皇都好多
Leo 同爛價皇成日互屌,唔知做乜9
港燦做生意永遠唔撚識可持續發展 下下要賺到盡
仲要永遠屌客行先
條撚樣day1就係扮下野r撈
仲有泊邊好泊車男
成日扮哂野 屌人就講啲唔講啲 成個女人咁
無計 香港水魚多
佢條女都有啲料
條女都唔方好野,跟埋啲爛仔,做生意靠屌客
唔係話唔信你 但你乜證據都冇
不如攞啲證據出嚟比大家開下眼界
FB咪就把苦主
上網自己search 啦
求其一個電車group 都有
不過你唔信咪幫襯下佢,有乜所謂
洗車俠未執咩?佢個app好似唔見咗
你google 下洗車俠,全部低分comments
d comments 全部都係話買左套票約唔到
再叫你去其他貴d合作開既洗車舖用左佢咁我洗乜買你平d既套票

呢條友由day 1 開始應該就想搭雞棚呃完人第一筆就唔再搞呢盤生意

不過好在佢唔會消失,會繼續屌客同搭另一個雞棚,今次到賣差電器同港車北上
原來都係玩開唔覆機同block 個客
同而家賣快差轉插器個營銷手法一樣
個時洗車俠仲要係靠黃吸客
應該好多手足上左當
早兩年用過一次
剛比洗車俠呃錢 大家唔好中伏
https://lih.kg/3567494

原來有巴打中過招,一樣都係唔覆+block
竟然講啲咁嘅嘢
睇佢個樣我以為佢係狗多啲
一樣者,個樣賊眉賊眼咁,加埋個做生意手法,擺到明黑底
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞