好L癲 華潤間U購光明正大賣迪X路隻老鼠煙

99 回覆
132 Like 8 Dislike
華潤係央企黎點樣半間國企
睇吓消委會會唔會驗而家連海關都唔查
唔係私煙
所以我咪成日叫大家睇清楚政府係點加煙税

佢「中國熟煙」入口,再香港包裝,咪唔洗俾貴稅,但佢又可以賣到50-60蚊包
有咩煙食咗會冇事?
班阿叔既煙臭就係呢d老鼠煙造成
識個朋友食煙,佢買過呢隻私煙,佢話先200幾蚊一條,佢話食落去個喉嚨好唔舒服,無煙味,有時仲吹出來都無煙點一支食幾淡就扔左

想問下華潤賣幾錢
可能你食煙少啦,劣煙劣起上黎食完係好似抖唔到氣因為雜質太多,多到燒出黎個浸煙係好多唔乾淨既物質,吸多幾啖都仆街
再撈埋汗臭味,一到夏天下晝搭地鐵真係臭到暈
好多人唔理,始終食煙既人黎講有一堆都係窮撚黎
迪寶路真係垃圾私煙黎喎,食開煙既人都知呢隻咩料
少食煙可以望下上面篇文,起碼知咩事
連tesco 都無賣咩?以前去淨係買佢tesco d 野都ok
無論乜煙,請儘快戒煙。除咗食煙仲有好多野可以享受,唔值得。我估好多有錢佬都食過煙,但發咗達之後戒晒。
我冇食,係問食開煙既人先知原來可以咁大分別我係buy“除左食煙仲有好多野可以享受”的
呢款煙好撚臭
如果個個都好似你咁討論就唔使鬧交, 呢度個個一開聲唔係死全家就生cancer
無咗好耐

一search搵到張圖 dllm !!

肯定唔係韓國野,我住韓國咁多年都無聽過
華潤鬼會check咩

之前有fd影相比我睇屌晒鬼,應該就係樓主講個款,發晒霉一點點咁都幾痴線
係人都知隻迪寶路唔正路…
冇架啦,咁加一加稅你都預會多左私煙,唔使做生意咩,香港人最叻行灰色地帶
煙稅每支都3.3
一包都6十幾
賣得低過60係大慈善家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞