今日終於俾我發現男朋友成日瞞住我叫雞又成日偷食 對佢好失望應該點做?

7 回覆
1 Like 13 Dislike
代朋友出po:

大家好呀咁呢我就同大家分享返少少背景先咁呢我同我男朋友呢其實由細個呢就已經識到而家㗎啦咁呢我哋小學呀中學呀大學呀都非常之好彩咁樣係讀埋同一間嘅嗰陣時呢讀緊小學嗰陣時呢,其實我對佢都冇咩好感嘅,因為我覺得佢個人其實好戇鳩啦又又唔靚仔啦,又成個毒撚咁樣啦所以我其實都唔係好想點樣理佢,但係自從呢我上咗大學之後呢同佢一齊讀一個major啦,就發覺呢佢其實都幾有魅力㗎,因為我本身呢就唔係好鍾意做Assignment同埋Chris但係呢佢呢都會肯幫我一齊做埋啲功課啊?咁就算平時有啲presentation啊佢哋佢都會好努力咁幫我做買嘅咁久而久之呢我就終於接受咗佢咁就呢就將佢成為咗我嘅另一半啦咁佢係我嘅第四個男朋友嚟嘅,咁我都其實都好鍾意佢嘅但係呢始終都係有少少一條針喺度啦唔知點解可能係因為我覺得可能我值得更好,又或者咩? anyway

咁我就入返正題啦,咁呢就好似題目所講啦今日俾我發現到佢呢原來背住我做咗好多衰嘢囉,咁就我就想同大家分享吓咁睇吓大家覺得我應該點樣做囉,因為其實我都真係好細個我俾佢搞到我呢呢兩日呢都瞓到呢朝八晏先起到身咁就好嚴重咁樣影響咗我返工嘅情緒啦,因為搞到我遲咗起身返工日日都遲到就比老細鬧啦咁其實都唔係一件好好嘅事,所以我都屈住屈住啦,根本就我就拜託咗我個好朋友啦咁啦燈呢叫做以柔制剛咁就呢佢就話幫我轉發呢一個呢個文章等我抒發下亦都睇吓到底連登上面會有啲咩有意義嘅討論啦同埋可以比到啲意見我嘅

咁呢個事發經過係咁嘅咁呢我琴日呢就同佢呢一齊去食lunch啦咁呢我哋就約咗間好高級嘅西餐餐廳啦咁我就同佢講今次就你埋單啦咁佢都好爽口咁應承啦,但係佢竟然同我講話淨係嗌一個餐俾我食,咁我就同佢講你咁樣我會好冇面個喎,好似搞到淨係得我一個食嘢咁樣咁就呢俾我作吓呢我就終於發現原來佢偷偷地喺同我食lunch之前呢去咗買海南雞飯食呀竟然瞞住我去叫雞呀我真係好過份啦其實佢都唔係第一次咁過分㗎啦仲有一單嘢呢係我之前喺屋企嗰陣時呢,我就親手煮咗隻烚蛋俾佢食啦咁其實其實都冇乜嘢嘅咁係一個女朋友呢啲有份啦係咪咁就點知呢?我一將個烚蛋放咗喺枱面呢,佢就竟然同我偷食咗啊嗰陣時都冇乜揭穿佢啦因為我個女朋友都因為呢啲嘢影響我哋之間嘅感情,但係呢經過呢幾日事情之後呢我發覺呢我哋之間其實好似唔係幾適合咁樣,所以呢我都唔知應該要點樣做好

幫你朋友執一執篇野先出,叫人點睇
大家好呀咁呢我
就同大家分享返少少背景先咁呢
我同我男朋友呢其實由細個呢就已經識到而家㗎啦咁呢我哋小學呀中學呀大學呀都非常之好彩咁樣係讀埋同一間嘅嗰陣時呢讀緊小學嗰陣時呢,其實我對
佢都冇咩好感嘅,因為我覺得佢個人其實好戇鳩啦又又唔靚仔啦,又成個毒撚咁樣啦所以我其實都唔係好想點樣理佢,但係自從呢我上咗大學之後呢同佢一齊讀一個major啦,就發覺呢佢其實都幾有魅力㗎,因為我本身

呢就唔係好鍾意做Assignment同埋Chris但係呢佢呢都會肯幫我一齊做埋啲功課啊?咁就算平時有啲presentation啊佢哋佢都會好努力咁幫我做買嘅咁久而久之呢我就終於接受咗佢咁就呢就將佢成為咗我嘅另一半啦咁佢係我嘅

第四個男朋友嚟嘅,咁我都其實都好鍾意佢嘅但係呢始終都係有少少一條針喺度啦唔知點解可能係因為我覺得可能我值得更好,又或者咩? anyway

咁我就入返正題啦,咁呢就好似題目所講啦今日俾我發現到佢呢原來背住我做咗好多衰嘢囉,咁就我就想同大家分享吓咁睇吓大家覺得我應該點樣做囉,因為其實

我都真係好細個我俾佢搞到我呢呢兩日呢都瞓到呢朝八晏先起到身咁就好嚴重咁樣影響咗我返工嘅情緒啦,因為搞到我遲咗起身返工日日都遲到就比老細鬧啦咁其實都

唔係一件好好嘅事,所以我都屈住屈住啦,根本就我就拜託咗我個好朋友啦咁啦燈呢叫做以柔制剛咁就呢佢就話幫我轉發呢一個呢個文章等我抒發下亦都睇吓到底連登上面會有啲咩有意義嘅討論啦同埋可以比到啲意見我嘅

咁呢個事發經過係咁嘅咁呢我琴日呢就同佢呢一齊去食lunch啦咁呢我哋就約咗間好高級嘅西餐餐廳啦咁我就同佢講今次就你埋單啦咁佢都好爽口咁應承啦,但係佢竟然同我講話淨係嗌一個餐俾我食,咁我就同佢講你咁樣

我會好冇面個喎,好似搞到淨係得我一個食嘢咁樣咁就呢俾我作吓呢我就終於發現原來佢偷偷地喺同我食lunch之前呢去咗買海南雞飯食呀竟然瞞住我去叫雞呀我真係好過份啦其實佢都唔係第一次咁過分㗎啦仲有一單嘢呢係我之前喺屋企嗰陣時呢,我就親手煮咗隻烚蛋俾佢食啦咁其實其實都冇乜嘢嘅咁係一個女朋友呢啲有份啦係咪咁就點知呢?

我一將個烚蛋放咗喺枱面呢,佢就竟然同我偷食咗啊嗰陣時都冇乜揭穿佢啦因為我個女朋友都因為呢啲嘢影響我哋之間嘅感情,但係呢經過呢幾日事情之後呢我發覺呢我哋之間其實好似唔係幾適合咁樣,所以呢我都唔知應該要點樣做好
死返去Fuckbook i豬啦屌
NO PHOTO NO TALK
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞