【I/A/Steam】Heaven Burns Red 緋染天空 (71) 1日有25個鐘打緋染風雲會

1001 回覆
2 Like 1 Dislike

揀唔落10個
偵探潛力股
認真咩
漲強度不如出色色卡面

有雷洛兔司 出其他屬都冇咩分別

變左又係睇卡面抽
以前打FF14性格惡劣
第一個星期過raid,第二個星期係咁7人party排前半練習,亂咁帶人過2F(夠裝備就3F)
D友全部phase 1訓係地下,係咁叫復活冇人理,然後えwww 就過咗

為野團變得更混沌作出貢獻
揀突破0>1
問DOM巴
好想色得嚟又用得c伏
睇黎你係dps1個頂2個既大佬
我只係一隻垃圾戰墮既mt
平均都係藍紫 冇特別追
我覺得過到就夠
我玩DPS流流地,係有world first clear dps隊友
擅長坦補多D 固定入面我就係被carry果個,幫手整新式提升貢獻度
1至3F可以單補,4F都得但要自己友full party (夾技/跳phase) 同特登練
6月個content唔會變,要等就等到7月多山脇同暗由希

揀突破就建議暗忍、忍麻、西玉、雷洛、溫泉牙鈴呢啲
偵探細技真係潛力股
將來實有Attacker/Breaker/Blaster新皮
就算維持Breaker都有更多造球Breaker設計 (今期前半積分其實幾造聖誕網球)
唔講咁多即刻駁嘴

睇得出佢細技係為快攻而設,但係唔能夠唔提佢細技需要8SP, 要帶雙先驅先可以1T細技跟住開大(or之後異裝大)

又因為而家主流玩法好少帶雙先驅令佢剩係可以2T細技3T開大,咁不如1/2T疊隊友buff再開大,即係又係唔需要原皮細招
偵探最初個設計係比人掛機,所以先驅快攻啱啱好
細技x2可以慳暴擊率位,非速攻單c一定有價值
分分鐘下塊皮就係冰屬配他媽大冰陣
一陣燈偵探燈到變T0
排除可能個"下一回合"係指真回合定下一輪行動?
如果可以自buff大招完OD後變返3SP都幾癲
星羅醬, 哭~
試完真係work
舉例SP5 排除可能自己,同回合後手OD2
OD期間堅忍意志 + 欠費大招
下回合變返SP5 (強制變SP3 + 自動回SP2)
睇星塵的航路點進化
有機會翻身嘅
確實係真回合開始先會變SP=3OD緊唔會發動住
堅忍意志x2,排除自己後手OD2,修復之光 軟化,大招
單皮計就黎2.5先有1年前既四妹8成功力
四妹T1佢1.5係合理既 冰隊始終都仲係遲ver少少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞