(分享一下)瞞住女朋友去club挽 挽大左

62 回覆
5 Like 466 Dislike
👦🏻:我
👩🏻:女朋友以變ex
👦🏻同👩🏻其實都拍左兩年幾
🧒🏻不嬲都去club 18歲開始就去挽 個人應為及時行樂同埋細個吾去挽 大個就冇得去挽。利申22姐e架
睇完吾好話我 分享下姐

開始啦 ,我同左女朋友一齊一年都冇在去挽啦加上挽開個班fd都拍曬拖 不過我有個朋友比條女帶左綠帽 所以就叫我地去飲野 傾下計 幾乎係日日 咁多年朋友全部人都出 我自己冇理由吾出
第一個星期清吧飲下我女朋友比既 我朋友話要去club挽 要識下女 但其他朋友話吾好啦 條女吾會比 吾會放人 。 好啦
到左下星期六 班人個個都話可以 我打電話問佢地點解你地可以去既 原來個個暪住女朋友去 🤥 好啦咁我都好似佢地咁 女朋友係我屋企訓不嬲 我同佢講我去邊個邊個屋企打機 飲酒 吾帶你去啦 你早D訓啦 我岀左門口問班fd去邊間club 點知係翻大陸既club ,好 我都去 因為太多年朋友 所以我冒着生命危險⚠️去 ,個晚大家都挽得開心 可能大家好耐冇一齊咁挽過
過左一個月咁既生活,我女朋友開始懷疑我 不停 查手機 佢仲用我生日既名意買左一隻有gps功能既🍎錶比我 。 我都叫佢多D翻屋企陪屋企人 所以佢一至四係我到訓 5至日 我就要佢翻自己屋企訓 咁啱佢婆婆知道有病 所以佢要翻去照顧佢 。
知後我星期五至日係冇人理我,有個星期我反左澳門整身份證 ,我係澳門同班澳門fd挽 ,我飲到醉曬翻澳門屋企 第二日我班香港fd叫我翻香港在挽 我本來想留係澳門休息一日飛下電單車🛵 比佢地勸左反香港
知後我坐船直到中環 去到club 見到有個女仔好正 我有個朋友帶左兩個女仔 有一個靚 大家一齊挽 挽得開心 靚個女仔同我講佢係第一次黎挽 有好多野吾識叫我教佢 好啦 我抱住認識多個朋友既心態同佢挽 大家交換左聯絡電話 知後大家日日同wts 佢 仲同佢一齊食下飯 個個星期六都帶佢同我班fd飲野 有一次大家飲醉曬 最後去左爆房 我記得一開始係club出嚟既時候我話送佢上的士 自己翻屋企啦 佢話好 但去到上的士站既時候 佢話你要送我走 好 上到的士 佢好細聲係我耳邊問我想吾想 我冇答到 因為我心諗18歲妹妹都搞好似好過份 佢就話吾答姐係想 佢就同的士司機講最近既酒店 去到酒店門口我真係忍唔住拖住佢帶左佢入去 一入到房門口 就開始 原來妹妹比我想像中利害 加上可能大家飲得酒多 去到準備插入去既時候 我問佢要帶? 佢話吾洗 黎啦 完事後 大家攬住一齊訓 訓醒後 我問佢咁以後大家點 佢話你都吾會同拍拖架啦 你有女朋友 , 我話你又知既 我冇同你講過架喎 ,原來一開始我個朋友同佢講左佢班fd個個都有女朋友所以吾啱佢地 ,我問點解你又要同我咁 明知我有女朋友 ,佢話因為鐘意我 仲話吾介意我有女朋友 可以接受到我有女朋友 我地可以繼續咁
我心諗cls 我同佢講大家各有各星期五至日先見 你點溝仔都可以仲知吾可以搞我女朋友同班fd知道我地咁
過左一至兩個月咁既關係 1至4自己女朋友 5至日 就同妹妹去完club就去我屋企訓 我自己一個人住既 有一個星期妹妹同屋企翻大陸 我就同D fd繼續去club 見到我中學師姐 知後一齊挽 知後轉左場去師姐屋企在飲 成班人 我醉左所以一早就係師姐間房訓左 其他fd挽到天光就走曬 得反我同師姐 師姐都醉醉地冇啦啦 錫我 我以為發夢 一開眼見到師姐 我推開左佢 我同佢講你醉啦 訓啦 佢吾理我 繼續錫我 我心諗有得食吾食 罪大惡極 知後😂第二日大家訓醒知後 師姐仲係光脫脫 我話你知吾知琴日發生咩事 佢話知 佢話大家都飲大左姐 當冇事就可以 ,我話你咁正 你比得一次機會我 我心諗你D技術咁勁 ,佢話你想在黎? 我話係 知後師姐好似上左電咁 口交 波夾 搞到我 好似鴨咁 在正係完事後清槍 佢有利環 勁正
知後同師姐做左sp 一個月兩至三次 大家都有男女朋友 所以基本上冇咩傾計
經歷左以幾個月同女朋友搞既時候好似交功課咁 有幾快得幾快就做完去算 女朋友開始覺得我成日去挽去飲酒開始西口西面 話我冇陪佢 吾車佢 吾接佢收工 冇驚喜 正係陪fd 我米話一齊耐左大家都要有私人空間 開始左冷戰!
知後18歲妹妹知道左,叫我哄翻佢 佢話佢退出 我米多時間陪女朋友 我聽到既時候 我feel到我對佢沉左 因為我想飛左女朋友同佢一齊
下個星期後到我呀爺80歲大壽 我爸叫帶女朋友一齊去 所以我死死地氣哄翻我女朋友 在帶埋佢去 完左知後本來約左18歲妹妹一齊同我班fd去飲野 但我女朋友話今晚去我屋企訓 我冇辦法 所以推曬佢地 個晚係我過得最悶既星期六 我諗 ,冇得出街 米係屋企打機囉 打到4點幾 18歲妹妹打電話黎話佢醉左 叫我去接佢 我見條女訓到死豬咁 米飛出去 接佢 送左佢去酒店 放低左佢係張床到 諗住走 佢叫我吾好走 佢話吾想星期六冇我陪 知後我又真係陪佢 我9點幾走左 去買早餐翻屋企比條女食 好在暪到女朋友姐
休息下 今日分享到咁多先!
挽你老濛-.-
挽你老母
咁快。。。
岩岩見到
我都想屌閪
標點呢,屌你老母
挽咩?挽鞋?
Tldr
我屌你老母
係囉 條女咁on9嘅
太多字
一句總結晒, 得唔得
我地上連登, 唔係做閱讀理解
咁撚長
我都冇睇過篇野
AI summary please
太長冇睇….
吾你老母
甘你老母
挽你老母
屌你老濛
認字特警都輕機
扺啦 on9
小學時罰抄都小過呢度啦
咁你唔睇?
Tldr

看來你最近的生活非常繁忙和複雜,涉及到許多人和情感。從你的敘述中,我注意到以下幾點:

1. 你與女朋友的關係似乎因為缺乏溝通和彼此陪伴而變得緊張。
2. 你與一位18歲女孩和一位師姐發展了外遇關係,這對你的情感和時間管理造成了壓力。
3. 你似乎在尋求刺激和新鮮感,但這也帶來了複雜的後果,特別是對你與女朋友的關係。
4. 你感受到了來自18歲女孩的情感壓力,她願意為了你放棄一些東西,這讓你重新考慮你們的關係。
5. 你的家庭活動,如爺爺的生日慶祝,也牽涉到你的情感生活和決策。

在處理這些複雜關係時,重要的是要認真考慮自己的感受、價值觀以及你對他人的影響。誠實和溝通在任何關係中都是關鍵,無論是對你的女朋友還是其他涉及的人。考慮到這些情況,可能需要花時間自我反思,思考你真正想要的是什麼,以及如何以最健康、最誠實的方式前進。
佢仲未出現
唔緊要 我都冇
太長冇睇 不過講得好中point
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞