[I/A] Puzzle and Dragons (834) 神高達是神, 火6星是大獎

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
我對像12歲,掛住佢所以FB係咁Text佢
耍下花槍叫佢Send下裸照,
或者挑逗下佢要求佢出黎,比$5000同我做
如果唔係整好多Ig Acc Block佢Ig+舉報佢Ig
嚇佢話耍封佢Ig
因為我對像話佢Fd之前試過真係比人封號,
所以用呢招來撚下佢
但佢呢排係咁𠝹手同想跳樓
好像似玩大咗
想問大家點算?

同埋Ig比好多個假Acc舉報的話,係咪真係會被封Ig?
佢話依家個Acc有好多回憶唔想被封無曬所有野
但我根本冇用ig
平到乜咁 又穩陣又唔會封, 不過冇材料 同埋體力低
6星火果隻
換左隻11142要防雲繼落ZZ算 上面IJ繼9745本身都有防封條
有人賣緊有材料同埋體力高
大家最近d高達火隊用邊隻做貫通位?

呢隻係3x3 貫通?
如果佢做assist既話
就變成佢assist 果個有?
有冇巴打指教
呢個係貫通覺醒 但呢隻做唔到武裝

武裝要有武裝覺醒 e字果個

800蚊呀麻

可以用佢
9751 / 但感覺最勁都係砌九筒隊,慳返個位
原理上 RX78 GOD 都係有得買, 古古無, 不過你話 all in 200 抽應該難講
不過現有嘅轉火屬貫通武裝我肯定你100%冇

你退返隻11131主動技貫通啦

抽/換隻9734 唔要11160

不過你都唔會夠武裝推turn/夠錢夠素材升110lv

依家pad就係咁唔新手friendly, miss咗一個合作已經少好多武裝可以用,你仲要得125lv

你真係想玩/咁愛gundum 想玩 建議買個ac仲好
無火貫都玩到神高 jjjg zz古爾
正常玩到
但佢應該玩唔到 連夠唔夠蛋龍都成問題
有冇人試過用apple引繼
出30日code轉台版
買完之後用apple引繼拉返過日版?
咁快就要上限 但都係改完無用既垃圾
抽蛋強化
如果11131 我會唔會抽多10野zz 換ij 黎換多架會好d
古爾都唔用 淨係2部11132 1部11131 1部god
fd搵一係貫 一係god 會唔會好d?
請問而家點樣日版去港版買禮包
仲有 隻11160 進成槍 有無用??
上修
但冇msf份
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞