嚴選二十大估唔到佢哋拍過拖嘅娛樂圈藝人

838 回覆
702 Like 30 Dislike
條女都同過danny summer 一齊
四眼仔個樣最好
我紅
條女俾上海婆當街摑佢之後直接消失埋
《忽然1周》雜誌報導,去年中楊老闆多次透過英皇藝人總監霍紋希(古仔前女友),想約古仔到英皇駿景酒店面談,多次藉故推託的古仔,雖然最後終於赴約,不過卻一口回絕楊老闆開出的「三年三千萬港幣轉讓費,連帶保證兩年內為其開拍多部電影」的條件,還以酒醉為藉口離席。

據了解,當晚古仔以各種理由推辭,還和霍紋希在電話中大吵一架,最後才氣沖沖地赴宴。到了酒店後,古仔心不在焉,對楊老闆說的話都假裝聽不見,他拚命喝酒,還多次頂撞楊老闆,即便如此,英皇還是開出只要他答應拍一部電影,就當場開給他三百萬港幣(約一千三百二十萬元台幣)的支票,不過古仔還是以有約在身回絕。後來一群人只好以喝酒來化解尷尬的場面,這時楊受成把手搭在古天樂的肩膀上以示友善,誰知道古仔竟勒住楊老闆的脖子,還把身體向後傾,眾人見狀,趕緊把他拉開,以免再發生衝突。

據悉,後來霍紋希為了這件事跟古仔大吵一架,大罵他「沒大腦」後不歡而散,隔日有人提出要古仔向楊老闆酙茶道歉,不過楊老闆透過霍紋希表示「沒有必要」。自此之後,英皇不再提和古仔的任何合作計畫,古仔也和「中國星」簽了約。
意外果期都好撚正
兩個都想屌
睇嚟係吉夫藥本身唔妥羊生
可能羊生搞過mani
吉先咁嬲
亿卑鄙會會長
風師兄雲師兄
好似話當年拍戲時岳不群會同佢地講解佛法。
古生同黃紀瑩算唔算都市傳說
Cool完頸都冇事 堅定流
定個陣吉夫藥個後台仲硬?
好似係真,當年報晒出嚟,黃嘅男友寸黃貪慕虛榮,報紙話佢痴埋古嚟博上報飛起前男友,不過真係唔多記得,太耐歷史,我可能搞錯咗另一單,有錯勿屌
你冇聽過貧憎法號Magic Pro?
如果古仔以前個同性緋聞係堅咁就真係好唔出奇
風雲2轉阿sa拍第二夢成件事錯晒
呢啲先係氣質靚女
古仔也和「中國星」簽了約。

知唔知中國星老細乜水
上面單嘢都唔知堅定流, 古天樂老豆本身就係幫緊羊生做嘢啦
睇comment先知原來係高熱火焰
羊生係14老襯不過有錢, 好多水喉射住
向家就唔使講啦
依家兒登00後打骰架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞