崩壞:星穹鐵道 (29) 準備抽卡卡瓦夏

1001 回覆
9 Like 7 Dislike

無聊打滿左上期敍事
抽黃泉之前 打60000 萬 都汗流浹背
唔抽黃泉都打到6萬幾嘅,btw,聽日你會點
證明你應該都幾無聊下
照打60000萬先
冇世藝係咁
聽日上半冰火弱仲唔係我姬黑主場
睇完陣容
上下都打到40000 分
上半飲黑阮花,下半黃鴨佩砂,輕鬆
上半無虛數弱點
原來有
睇錯
飲月個作用係刺激黑塔多次追加追擊用
2+1 月
又拎黑塔打榜
上路玩冰火 黑塔姬子

下路黃泉 然後又長草多1個星期
想問
克拉拉0+0 砂金0+1 真理0+0 三日七
呢個情況我應該抽知更鳥定托帕

私心就覺得知更鳥好似萬用啲
知更鳥唔使諗
I shared my Trailblaze Blessings with you! Click on the link to view your Star Rail Anniversary Data Report, and claim rewards such as Stellar jades and Fuels! https://act.hoyoverse.com/sr/event/e20240426anniversary-so6swc/index.html?wish_invite_code=GAEC65QN9N&hyl_presentation_style=fullscreen&hyl_landscape=true&hyl_hide_status_bar=true&hyl_auth_required=true
賣號 急放 70等女主 6+5鏡流 6+5黃泉 2+1飲月 4+1板鴨
暫定8000蚊 真係急放 價格可議
其他看圖
Dot 隊今次無咩so
無追加隊 收得皮
上半打唔滿
下半輕取dot又一次大勝利
姬黑輕鬆滿分
雖然其實黃泉隊+dot隊已經輕鬆拎齊獎勵

上半隻飲月死左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞