[附加賽] 2023-24 NBA季後賽討論區(3)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
Zubac勁到癲又點計先
josh hart
曾經摸過西決地板添啦
Zion無打, BI無態, 仲第三option?
Stephen a smith樣
Jarred Vanderbilt is still day-to-day as he recovers from a foot sprain, according to Darvin Ham.
GG
驚閪, ham 仲有招
佢好搞笑
講真其實冇得打 一隊波最勁嘅人係一個差唔多四十歲嘅人本身已經唔正常 點勁都好冇可能爆足全場 而且同時擺Reaves同Russell 咁性感嘅防線係冇可能俾到壓力 所以算吧啦
Zubac同hart本身最無期待,反而得比預期好。最有期待個d young core ball DLO Ingram randle 轉完隊都係好似咁多年都係無咩進步咁
咁 姚明 luka 班馬 什至joker呢堆打外國聯賽
打到封左頂都計新秀
劃一計debut算最易計
差唔多四十歲,仲係大城市球隊最勁果個
chet 係受傷而要停
講到特登train夠一年先打正式比賽咁
阿牛一個2陣一個3陣.帶隊入過2輪. 7pick 黎講一啲都唔差.仲要係湖直接棄佢邊有期待過
hart真係有驚喜
一路覺得佢後備料 但係愈打愈好
2個POA Reddish同vando都傷咗 又要唔好操太監太盡要配個playmaker俾佢 後場唔係reaves同少主就係dvd同gabe 陣容缺陷冇得救
佢搶板個timing好準今季下半季仲操到鐵人咁

同埋佢係nba人緣應該算好
講開chet 其實都幾無辜
就因為個濕鳩場塊地搞到傷成季 paolo同場都差啲收皮
Ham9 不嬲on9 你又同佢認真
佢有heart打 同埋夠硬淨
Hart 體能王,季尾揹飛成日大三元
仲要比人笑鳩比lbj一撞就傷
今年draft好似好弱雞,冇咩人特別突出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞