姜糖、神徒大混戰 Anson Lo:我最唔想就係有人受傷

49 回覆
7 Like 19 Dislike
MIRROR昨晨(20) 返港,神徒同姜糖因霸位先口角後動武,混亂期間,有人報稱遭推跌兼被搶走手機,亦有人被撞跌致膝蓋瘀黑及手臂現刮痕,情況接受失控,之後有機管局及執法人員到場了解。Anson Lo今午(21日)為新歌《深閏》進行訪問時,亦有抽時間回應機場MMA事件。「我無辦法百分百好清楚件事嘅來龍去脈,但我最concern都係安全,所有fans嘅安全。我係就快到香港時知道有呢件事,我都即刻問工作人員,到底有咩人受傷、受傷程度去到邊,我最唔想就係有人受傷,呢件發生後我係好灰心,因為呢5年我嘅存在都係想令大家開心,大家追我都係想搵正能量,但我好似令大家有拗撬,受咗好多委屈,呢知娛樂價值去邊呢?我會覺得身體上有咁嘅傷害好唔值得,安全真係好緊要。」

提到為霸位而發生爭執而非首次,但今次升格至報警,Anson Lo認為嚴重性比以往高,而他亦有與姜濤傾返件事,認為安全至上。「我哋仲諗緊解決辦法,作為藝人做啲咩可以真實地有用,呢個仲係一個課題。(會唔會覺得大家水火不容嚴重咗?) 嚴唔嚴重唔知,但呢個現象唔係第一日發生,我諗我同姜濤無人會想有呢件事發生,唔想因為我哋兩個而影響任何人。」
放心
Fans 只會愈來愈少
咁anson lo 你受傷啦 打柒佢
+姜逼
物競天擇
教主好善良
關心緊成日受傷既姜B
好有愛
國安法拉9哂班姜嬸神徒啦
善良過姜B?
成班老野幾十歲追埋啲垃圾都算
同一隊組合入面都要毒唯毒到郁手郁腳
冇野搵野黎搞

有咩偶像就有咩fans
少極仲有
兩邊都on9
牙mo呢?
D女人好撚得閒?
anson lo真係正常過姜逼好多
姜逼讀到中三, 剩係識得放人上網公嬸架咋喎

你同佢傾, 點傾?
430果日真係要拉哂班阻街薑嬸
早死早著
係就直接啲講
唔想fans之間有爭執

Dllm唔想有人受傷
又唔諗下邊個開人波先
收皮啦
Anson Lo自己搞分化

雖然兩班人都好煩
見到神徒自high 我想嘔
直接啲講唔妥姜B
仲要唔夠姜逼打
姜逼中二病
姜逼踩佢一腳, 胸骨盡碎
姜逼bulk到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞