當連登仔笑王子係提子時,星架坡已經截糊了

232 回覆
605 Like 76 Dislike
此王子是那王子嗎?
美斯同呢單野唔同
球皇黎香港 主辦大肆宣傳好正常
至於中間發生咩事其實根本冇人知
個個都係鳩噏當飯食

呢單阿里 大家就有眼睇
人地一個商人黎香港搞Family Office
搞得呢啲都係靜靜地搵錢姐
但係政府同香港個office
將個聲勢搞得仲大過啲IPO
揚到周圍都係 完全係錯晒
咁快幫自己揾定下台階
乜杜拜王子都有上連登?
咁連登仔都幾有牙力
人哋億億聲都要怕咗你
好心佢作都作好D啦
收到皇室內部消息
雞棚夾人再科水?
開得家族辦公室,通常涉及資產轉移同傳承,特別係利用慈善基金嚟避稅,一般唔會咁高調,尤其而家周圍都打擊洗黑錢活動。

王子無論係唔係老千,港府呢次都係柒出國際。一係冇做好盡職審查,被老千利用嚟搭雞棚。一係班港官太猴擒打咭,擺人上枱想利用人嚟領功,結果嚇走人。
呢d錢少又high risk野就趕走佢唔好做就啱架啦,成日諗埋晒d屎橋,咁就想搞返好香港
依單野背後好多PR出力
總之要帶風向就係為第二樣野俾連登仔笑
一開始笑港府俾假王子呃
依家話王子改去新加坡
連登仔要有得笑就唯有承認王子係真
究竟幾多人咁天真以為中東佬第一次擺錢黎香港呢?
真係有錢個d晨早做咗啦,點會而家先俾外國政府邀請呀?而家黎個d唔係雞棚就係黑錢黎啦。
班連登仔真係專搞亂檔冇建設性
唔太信,新加坡明明搞家族辦公室要求好高,同埋岩岩先提高門檻同話重質不重量,冇理由自打嘴巴
政府叫停,你咪一樣話佢身有屎 ...

不過依家新加玻政府咪同樣高調 ...

估計皇子最後落戶都係香港 ...因搭生意雞棚,誠信好緊要

雞棚係指正當生意都需要的門面功夫
AA同你講個單位好搶手
李嘉誠都計劃用幾億收購
業主見你有誠意先等到5月賣俾你
新加坡有咁撚蠢
條友係咁鋪橋搭路等五月冇錢到時
有藉口幫自己搵吓台階
留名睇再抄車
你估真係王子家族拎錢咩
same 我唔明王子鍾意做歌手有咩問題
但嗰幾日睇連登個個度笑鳩政府俾人呃
我唔明咗好耐 仲以為自己諗野有問題
條王子一兩年前仲講緊自己做internal audit
之後走去做歌手
突然之間就變個Office出嚟
話好關注環保要賣環保幣

再睇吓佢成個班底先
搭雞棚賣幣俾人追數
又嚮菲律賓投資詐騙俾人拉過

政府原本由李家超出席
再逐級降grade都冇人出席
係本身都自覺有問題
即係白花油王子咁打本俾自己做歌手有咩問題
同埋不嬲香港澳門奧蘭群島哩啲幫開人洗黑錢最緊要有錢搵
而家搞到柒撚晒仲邊有下個黎
咁清高繼續賣魚蛋燒賣啦屌哩啲呃錢嘢留俾返星加坡做
呀婆仲唔快D俾錢 , 個瑞士山區肺就會俾空姐買走架啦 !

一日新加坡未出嚟澄清,一日都企遠兩米先

你知而家好興撻新加坡個朵去拋人浪頭
快d 喺上環辦公室擺返王子張相啦
為表誠意今次擺埋喺門常開同解放軍總部
香港仲有個馬雲
唔知關香港市民咩事
原本香港市民係有得揀?
想知就算網民炒車,點樣影響到政府?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞