鍾培生出席晚會被美女包圍 28歲TVB小花黃紫恩忽然升級坐隔籬!

169 回覆
18 Like 113 Dislike
先唔好講 我已經低估咗佢條數
佢好似講過拳賽前佢有近3000人
我已經計少佢3份1

你以為一千萬好撚多?
佢拳賽搞咗好多場賽事 搭台 燈光音響 場地 賽會 明星嘉賓 出場費 樣樣同你計數
之前一堆宣傳 請啲網絡知名度高嘅人 果度一個廢花柴張致恆都唔少錢啦

佢自己出場都抬轎又播CG
又請咗唔少名人 又叫晒傳媒
又有條production team 要養 跟晒啲記招 訓練 同直播
個成本千萬唔係誇張

我低估都接近2000人啦 果時未打拳賽
佢會員最高峰會係拳賽前後

拳賽由宣戰到真係打 都拖咗大半年
然後拳賽後有一段降溫期

就當佢今日已經無會員 好未?
計計埋埋佢起碼有一年時間係營收過百萬 仲未計啲廣告分成 拳賽SuperChat
筆數夠佢叫幾多雞

咁佢一定醒過細樓條垃圾
「去少次日本夠上車」 都講得出

人有幾蠢先會好似你咁為咗條蠢到仆街嘅垃圾細樓
踩其他人
再者 你講得幾K嘅片都係派會員福利嘅片 即係唔會有一般人有興趣睇
反而證明到佢有幾千會員嘅講法

佢有主題嘅影片 個view都有明顯差距
美斯訪港都有6萬
咩嘢三隻羊就萬幾
抖陰盈利模式就8千幾

正常都係會多過會員福利介紹
明顯 福利介紹 觀眾層係只限會員
香港果次喎,修頓場館仲要平日要成千萬?咁紅館連開十幾場既係咪要幾億比人洗哂腦,最近5條片得1條係過萬人睇
佢最近多會員福利片啫 唔係會員根本唔會睇

香港果次都好多公關費架傻仔 你估淨係租場當日要錢?

出場費同獎金呢

事前半年嘅PR宣傳呢?
你咁講開得幾場紅館既星唔洗宣傳?照你咁講人工場景咪一樣仲貴係咪要幾億?佢而家個場細,仲要時間柒你都信成千萬出場費最貴果個霍哥得10萬,如果要1千萬可能鍾賠生出糧都出左800萬咪1千萬囉
鍾培生起碼唔會做蝕本生意,

大劉個仔蝕op 錢
培生幾醒, 拎JPEX 一千萬現金走, 最大winner
on9

一個玩地產, 一個玩工廈, 鐘家邊夠人地勁呀
但你冇得揸女女對大波波呢
佢用成副body 係你上面Un 同你用手好似玩數碼暴龍機咁上下chok 是不同的
大台就係魚缸
上面講緊臨終喎思覺失調?

林作
無KO已經係200萬
主辦甲方無獎金架
大丁出場費40萬推咗 起碼叫到60萬先肯
steven 係25萬左右
全部未計獎金

呢度已經好多錢

半年嘅PR同廣告又點計

就算你講第二次拳賽
Toyz都有1370萬新台幣 320萬港幣
你估好平?
我講緊最近果次 ,佢都自稱搞左千萬啦其實睇你話咩福利片冇人睇已經知你冇腦,唔好咩福唔福利佢全年既片平均1萬觀看都冇咁真1線youtuber 係咪每月收成千萬,唔知你衝出黎做乜鳩,係咁勁做乜成日刪留言?次次有人屌禮物垃圾轉頭就比人刪哂
所謂福利片得三兩個會員留言笑死人
佢都冇錢,廿比就有
唔係話幫佢講說話,
你應該冇留意新聞,佢有幾多身家
你同細樓柒就柒啦 去少次日本啦你條傻閪
quote晒條數俾你睇
你仲兜咩

你同細樓都唔撚識數學 難怪蝕到海洋公園都乾塘
得粒,幾千個重課會員但條條片得三兩個會員留言,係掂既
d 片得幾千人睇但係有好幾千人重課800$會員
會員轉換率差唔多100%
講真有料又識玩形象真係對比啲垃圾從政富二代高質好多,起碼無亂咁出賣香港人先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞