[兒子3P] F1 2024 中國站 賽後討論區 1

1001 回覆
0 Like 7 Dislike
穩定地成功搶到兒子個一分 加油
sainz有d機會鬥下
lando算鳩數
但紅牛博士依家話sainz唔值錢唔肯出多d錢請
睇得F1點都要識d英文terms架啦
一係就去睇牆國人講車囉
連台灣講F1既都照樣用英文terms塞入去
今日賽後冇即刻熄電視聽多陣
隱約好似聽到唔知邊個主播同youtube堡吹
又陰啲陰啲反Max捧咸
話Max得喺一隊勁冇去其他隊證明自己
咸去唔同隊都勁
主席過叻個下好迷 明明本身都仲有啲距離 一下子就過左叻 但之後就一直都係同Norris保持住五秒距離 除左有一下好似係咪SECTOR快過奶一秒
有一下奶同主席個gap剩返3秒幾,精台好似話奶lock up左一下
要挖得深一定係英文
佢講得比較technical嘅話冇得怪佢講得多英文
全中文講完仲R頭
所以已經頭也不回買F1 TV Pro
香港人平時笑台狗英文廢
但有少少簡單英文都接受唔到
就算drive to survive係假但睇完應該聽得明哂方駿宇講啲terms
Overcut Undercut我都唔知中文係咩
Pit 中文係咩我都唔知
Sprint默sir lead嗰幾圈精台打J打到虛脫
呢位巴打係唔係啱啱俾兒子喺後面撞上嚟
Mag招T&G拍得住喊爺啦,我就講唔出口話唔算囉
我同你講緊根本兩樣野

秒數當然可以估算,每隊策略組工作之一

但我係屌緊佢自己估完個時間就當一定必然發生,佢話「根本上P0-P10都幾定」wo,咁肯定嘅講法連專業人士都唔敢講啦
正常 缺位嘅係sainz
車隊唔缺人
供求問題
最唔明係點解太子同kmag 兩分 尋日大頭要3分
你見過賽後 Hill + Herbert 一齊打J未
個時有張剷白膠圖同精浸警報

但孖甜呢幾年真係去左另一個 level,好 respect
賽後通常直接熄機
rookie 撞車要罰重啲,好似係

首先要頂得到完場前未訓著
拎埋Jeddah/聖保羅?
大頭串嘴 私怨嚟
同撞到英人
撞澳洲人日本人有咩所謂
今場 El Pain 終於有起色
4慢下場罰三格
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞