全港戲院日劃一票價30元 部分場次仍有戲票出售

49 回覆
0 Like 13 Dislike
仲有人睇戲既咩, 繼唱K之後, 下一個收皮行業應該係戲院

收貴,又唔好睇
呢期都無咩好戲上

上年合家歡有mario, 港產又有命案, 唔岩既又有殺神4

毒丁又可以睇鈴芽之旅

今年點比
爭咩呀。拍賣網大把人放換票證,40蚊任選時間地點
連戲飛都炒燶
白日之下
年少日記
毒舌大狀

至少今年呢三套真係好睇嘅。
填詞L
但願人長久

歡迎入嚟了解下

港產片,從今以後,五月一日,城門大開(73) [但願人長久/九龍城寨・圍城/從今以後/填詞L]
https://lih.kg/3675586
係戲院
西片一樣平賣
乞兒嚟
要睇戲嘅人 一早睇晒
$30係得D平時唔睇戲嘅人先會買
搞臭個場
有好戲就唔使搞優惠啦
好正常啫
我不嬲都係當今日電影日就係類似書展呢種活動好多一年去圖書館&書店嘅次數十隻手指都數得曬,咪又係照排長隊入去
呢d活動同政府d全民運動日一樣咁廢
無坑日坑美坑英都算,流浪地球又無
俄羅斯伊朗北韓電影又無
叫我點睇呀
美帝崩裂算唔算?
30蚊睇垃圾戲不如返屋企睇網大
大陸30/40蚊張 戲飛
你呢啲傻鳩,自己又唔去了解吓,好似唔睇香港電影就威啲咁
明明宜家年年都有幾套出色既作品,自己唔支持就話冇野值得支持
嘉禾一星期有一日$40
無架啦,時代轉變唔同以前
多咗咁多替代品同間接競爭者
急趕生活節奏,人嘅生活模式改變,未必個個花個幾鐘頭嘅costs ,坐定定一處地方去欣賞一套戲
租金貴,又唔可以以前噉場場都咁多人買票入座

話雖如此,佢又有佢嘅獨特之處,有市場同社會支持,不至於淘汰
因唔係個個屋企有大電視

唔可以望天打掛等檔期來臨
今次睇到,薄利多銷可能係一個簡單去吸引人返來嘅有效方法
賺三十蚊但冇咗全場百幾人嘅三個鐘消費 算唔算軟對抗?
應該香港第一個行頭仲平過深圳
今日睇係為氣氛
差唔多爆場,得返AB兩行

我睇破墓
同意吖
guilty conscience好睇
我幾時話過冇野值得支持?
我問你有咩係好睇有咩係值得支持 你又俾唔到例子我淨係識發脾氣 但又講到好好睇咁 好睇就一齊share啦咁自私嘅你
定係你覺得12怪盜好睇呀 你係你咪講囉 話你覺得12怪盜好睇囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞