想問d 中年潮牌MK 通常點著....?

65 回覆
6 Like 6 Dislike
唔識欣賞
uniqlo的確有啲算係潮牌
一定係全身GUCCI
著緊 ...........
其實aape有d恤衫,只係有一個係心口好細既猿人logo都好睇,唔明點解咁多連登仔屌
老MK : Bape Aape
30-40歲 有少少認識 : Human made

幾廿歲人著真係好柒

30歲後都放哂比人 唔好意思著咁多公仔係身
成身uniqlo
所以so call潮牌個界線真係好模糊
一定要好明顯睇到係咩牌子,辨識度高,唔一定要大logo,或直接印全名,好signature 嘅設計都得,但款式唔可以古怪,要基本款變化出嚟,普及度高,太神怪冇人敢著會變designer brand, 一定要貴,價錢唔合理,太平係人都著就cheap,變gu, aape, 點解啲潮牌會變老土,因為佢就係由頭到尾一個設計師,LV佢可以一時係潮牌一時係designer brand, 因為佢可以換設計師,依家一定係潮牌,搵Pharrell Williams 設計
唔一定係貴先等於潮牌嘅

aape都係潮牌黎架,不過佢係中年mk嘅潮牌啫,但當講到中年mk呢個字時你會覺得有陣柒味同過氣feel,所以你先覺得aape呢個牌子係柒同過氣囉。

所以aape it,要賣廣告嘅,佢係應該要搵翻啲中年老mk黎做代言拍硬照,將個牌子打做成為中年mk嘅潮牌都係一種出路黎
係鬼咩
d衫褲好娘
想知連登MK點著
Essential
問下佢地囉
crocs+ 白襪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞