惡人刀削麵呢個名會唔會嚴重咗少少?

108 回覆
19 Like 573 Dislike
垃圾channel 見上一條片開始過氣,係咪諗唔到其他題材呃view?

睇完條片完全唔覺得店方好惡,一定都好斯文咁講道理反而個channel 係咁引導個律師,亂9咁剪。不過無論點剪都係見到個所謂學生為咗兩蚊喺度搞事,道理始終企喺啱果邊。

當然都要多謝警方保持中立尊業,無俾幾個垃圾所謂記者同學生影響到,最後佢哋唯有死狗咁躝出屯門

身為一個媒體,為咗吸引眼球,用d咁偏激嘅title去標籤一個服務屯門市民幾十年街坊小店屯門人不歡迎呢d媒體。
黃尸channel c財困丫麻,唔搞煽動點吸金
抵佢哋無糧出無飯食飯入嚟屯門乞食,叫老闆醒碗俾你哋
上條片成150萬view channel c 如獲至寶就一定㗎喇
成件事channel c 報道同跟進手法上其實都幾有問題
間餐廳有啲位其實都有道理 只係遇著個老豆老母一郁手就正中下懷啫
樓主係細佬定大佬? 成家係度圍威喂?
一樓大佬,二樓細路
四樓是咪樓主老母
根本是白卡刀削麵 欺善怕惡
搵個公仔佬去唔信個白卡細佬敢呢個態度
一直都唔係講緊嗰兩蚊 係講緊個柒頭屌人套校服唔似校服
其實普通人唔認識非主流校服有咩問題 只係態度衰d

但學生都非善男信女
唔係衰啲,係直頭仆街
根本係嗰對學生想借傳媒整死一間舖頭
而嗰個Channel C依家已經走火入魔
只係為流量 繼續潑火 繼續妖魔化人哋
其實佢哋成日想樹立高牆同雞蛋
懶係幫人出一口氣咁
但其實有撚咁正義咩
只係為咗流量
你一定係條女男友啦,入黎幫口
食過間野態度真係好撚差
每次撐鋪頭 話channel C既都係由頭開始 由2蚊講起
但事實係 由佢出片 到發酵 根本就無人理個2蚊
點止惡人啊,直頭係生番
又block左隻戇鳩
樓主咪白卡細佬,依排無返鋪頭上連登洗版
成家係鏡頭面前跳哂掣
全家都白卡先係重點

叫惡人刀削麵真係唔啱
叫白卡刀削麵準啲
反駁隊咁夜都仲開工
屌你老母,使唔使話人全家
邊日食?
根本就無郁手,完全係惡意剪接真係襲擊,阿sir拉咗人啦仆街黑記成日諗住帶風向
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞