郭富城:一個月給太太30萬,岳父岳母40萬,每月100來萬很大方吧!

216 回覆
22 Like 76 Dislike
我識得最勁既人佢住凱旋門,養4部車,每月開支都5萬
個D真係搵黎比佢散紙咁玩
All in 在Nvda 有話俾我地知咩
算啦 你柒撚左啦 返入老母個閪到啦
張智霖 同佢地唔同lv啦 …沈嘉偉 淨係車都唔知幾多億
郭富城都抗唔到通漲
你估套套都咁多錢咩
同埋佢劇本行先
最賺錢應該係event ,廣告,代言
或者有生意你唔知姐
嘩屌你如果條友易滿足嘅真係鳩fing都夠過世
老婆真唔真心就唔知

不過唔記得佢外父定外母好似細細個就係聽城城啲歌大
佢就算0收入20億都夠佢每個月洗100萬洗166年
你條公屋窮撚算啦係你死窮撚先會覺得有錢人所有assets 可以有息收
諗起19年個陣佢架跑車
冇啦 佢之前參加果啲天王嫂訓練營都爆過出嚟 全部偽名媛嚟book一間酒店 10個全部輪住影
20億身家 一個月洗100萬 一年先千2萬 十年先1億2千萬洗到死個日都洗唔晒啦 都仲未計啲收入 佢目前一年收入肯定唔只千零萬 你地係度同佢擔心
佢哋冇諗過啲車同油錢幾貴
城城嗰次揸架林寶買尿片,嗰程車油錢仲貴過包尿片
收租都唔止啦
郭富城讓方媛住的是香港最好的私人醫院,訂的是高級產房,媒體曝郭富城起碼花費了八九萬

頂級產房8、9萬咁平?
城城重要係馬主,隻馬跑過第二。依個洗費每年都千、百萬。(2兩年拎咗總獎金500萬,不過我估唔係用依啲錢回本,興趣嚟啫)

https://racing.hkjc.com/racing/information/chinese/Horse/Horse.aspx?HorseId=HK_2021_G365
成篇野假到仆街都有得討論
寫稿個記者乜都唔識
頂級單人房,搵間好小小嘅私家醫院,應該要5,6萬埋單
最好醫院啫係養和,頂級房咁嘅價應該講緊住一晚下嘛
郭富城出道前做冷氣技工。。。印象中住港島公屋
而家唔快D洗曬,到死果陣全部變左人地既
幫吓政府拍啲濕尻宣傳片都至少千萬啦
郭富城失去了一切
講多謝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞