港女遮住個胸

16 回覆
3 Like 13 Dislike
著件緊身T-shirt ipad扮有料
樓主冇圖
圖都無張,點討論
老母定圖
樓主老母買買吓餸時突然被幾個有180CM高、會考30分、條J有30CM長的年青男子拉咗入去殘廁,之後個個都除咗條褲,講咗聲:「樓主老母,打搞晒﹗你很想要吧!」之後分開樓主老母雙腿,咁就頂咗入去,成個殘廁彌漫住一陣啪啪啪啪聲﹗第一個完事後到另一個接上,都係好有禮貌咁講咗句:「打搞晒﹗」先開始做,直至到第三十個後..........樓主老母就問:「雖然過程中好HIGH,但可唔可以話我知點解你地要咁做嘅?」咁第三十個年青男子就話啦:「伯母﹗其實我地都唔想O架,鬼叫你個仔係連登話有正野睇,點知入到去又無,我地都算係咁啦,禁咗幾十次F5先過嚟攞籌排隊。伯母,唔講咁多住啦,後面仲有好多人排緊隊,警察仲開始派人嚟維持秩序啦,我嗱嗱聲搞完都要趕住返工啦。」樓主老母又問:「問仲有幾多人排緊隊?」年青男子又答:「你問下一個啦」........啪啪啪啪.........到咗第一百個時樓主老母又問:「請問後面仲有幾多人排緊?」第一百個年青男子就答:「唔知啦,我嚟嗰時已經好多人同我一齊搭港鐵一齊嚟,一開車門,我就好似去書展咁衝入嚟先排到咁前咋,聽講而家排到二千幾,唔講咁多住啦,我要開始啦!」啪啪啪啪啪...........
仲會考30分....呢篇文好有歷史
就係iPad先易離罩走光,大波果啲淨係條罅都深不見底
唔好搞錯,就係因為無野頂住件衫,甚至離晒罩先會走光

有肉頂實個罩件衫自然唔會有咁嘅問題
唔使講咁多啦,樓主我屌你老母
屌你老母啦樓主。
人哋點著衫關你撚事咩,柒頭。
我屌你老婆
死氣喉
含撚啦走住黎博屌

求其j住先

呢張得唔得?
癲到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞