美國Model YSX全系減價 召回4000輛Cybertruck維修 Tesla挫2%

20 回覆
3 Like 0 Dislike
呢啲垃圾車真係祖先都唔揸
不如執左佢算啦,無論想揸電動車喇
兒登仔吹奏必鏽鋼車,仲要無條件出賣美國技術比支那,人地抄完平過你同你打價格戰
有班連登仔話連su7都抄唔足
又咁講
中國電車成功係中國市場打死曬啲油車,成功搞到歐洲傳統車廠乞食,連轉型都夠力
其實中國有錢仲係bba,窮撚咪su7
美國國家公路交通安全管理局(NHTSA)發出通知表示,Tesla召回3,878輛電動皮卡Cybertruck,修復油門踏板的缺陷,此缺陷可能導致撞車風險增加。Tesla向當局通報存在油門踏板可能卡住,引發車輛意外加速的缺陷。

仆街,今次係技術故障 唔使諗之後交車
你都戇鳩, bba 價錢崩晒盤啦 而家香港成班窮鬼揸n手bba,人哋玩電車人機合一,有啲窮鬼垃圾就貪平買過飛歐洲車扮load得掂
市場細左就做唔到標準,所有嘢只可以跟人尾
人哋改乜你都要跟,連條供應鏈都係,一係你貴價比其他廠幫你做專用零件,咁你就成本冇得平
根本香港人食老本食到個腦都成舊屎咁 成日以為揸部N手歐洲車好型 實際人地覺得你好柒
養套殺玩左咁多鬼佬仲中招
老老實實新車27萬有邊部歐洲車可以做腳車
乜撚a3 golf一到五年就開始壞 都未計平時啲小問題
連登真係好多人揸部牛肺笑人揸tesla
屋企有得差電既話,tsla真係最撚方便
油都唔洗出去入
所以唔會同班人拗 你有你屌 我有我開心用
條友視野好落後, 大部份香港人寫照
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞