黃大仙算命檔

20 回覆
1 Like 10 Dislike
唔知呢度有幾多人會去黃大仙求簽
通常去到解簽檔都係求其入去
今日先知原來求簽都有掠水
話說我去開嗰間冇開,求其入左第二間‘展維xx’睇,都係一般解簽啦,解解下冇啦啦話睇埋女友掌,咁我緊係問幾錢啦,佢話380,女友話要睇,又係講嗰d咩有錢,會生幾個女,將來發達
跟住話我女友鼻靚,話睇埋相,我又問幾錢,又話幫我睇埋,我話唔駛,佢話計平d啦,又係講嗰d好野,都係讚人
跟住話睇時辰8字,今次我冇俾佢睇,話唔駛,最後佢話我今年犯太歲,幫我燒埋太歲衣,跟住俾支香我喺佢度拜神,原來又要錢,埋單成千蚊
如果大家去解簽,小心呢檔野
又交智商稅,行入去就已經戇鳩
換個心態當係俾錢見社工囉
個個都話你將來點點點
唔通將來冇發生你走去掃佢檔咩
所以睇呢d 都係真係智商稅
睇唔係咩問題,有時去到人生交叉點,都唔知可以點咪參考下囉
但係咁樣掠水係唔啱
好似入左美容院咁,都係諗住做facial,點知問都冇問就幫你整呢樣嗰樣,然後埋單都唔係嗰條數
去俾錢消費唔係問題,但係唔應該咁樣做
我好中意講啲風水嘢
以前讀大學第一次見ex 個家長
佢老豆係廠佬
諗住做老闆嘅一定好信啦
點知講幾句 就比佢屌到仆街

因為請過個博士級風水師傅睇
之後輸錢

當心理咨詢算 唔好咁認真
成件事就係你條女要睇你負責比錢唔順氣
根本冇人迫你
車公廟 好似$30-50解簽
唔差嘅 當吹下水咁
問下D解簽佬知唔知孝感動天,
董永的故事?
知唔知黃大仙姓甚名誰???
知唔知點解龍翔道又有黃大仙廟?
黃大仙想算命去天橋隔離有個阿伯
都係$300 除咗健康,其他都準
連住商場條天橋?
近壽司郎嗰邊嗰條
人地又冇呃你話唔收你錢
你喺度投訴啲咩
唔睇咪唔睇俾錢起身走囉
咁大個人咁小事都搞唔掂
想問問個檔叫咩名
冇話搞唔掂,想講俾大家知小心d掠水手法啫
唔係唔得呀
你覺得咁手法冇問題?
你唔問佢,佢唔同你講收錢架喎
難聽d講句,呢d叫黑店啦
我喺度講左至少提醒左d人注意下,當係做左好心啦
黃大仙每次去都係人介紹,我都只係解吓籤$25幾抵玩

我自己覺得都準嘅 大方向黎講
有一次我已經準備結婚就去問吓姻緣,簽話關係會有進一步提升,之後叫佢幫手摘日子結婚仲無收我錢
其他事業嗰啲就好流嘅,都係叫你騎牛搵馬

其實我都係為咗食隔離小巴站嗰檔車仔麵先至會去吓
有牛脆骨
以前有間睇過兩三年, 次次都係新年期間,
唔會係咁SELL野, 解簽就係解簽, 不過本身間野都多人到要排成個鐘,
之後換過一間, 即刻SELL多你幾個符, 不過都仲係二十三十,
最呃都係地鐵站出面賣金銀衣紙果D, 黃大仙都唔俾你係入面燒,
佢係出面賣, 諗住新年流流都俾生意你賺, 大家開心下,
點知係真正搵笨柒
小巴站隔離檔粉果
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞