【有片】時光倒流!姜糖帶你回到抗議時代

25 回覆
15 Like 13 Dislike
https://www.instagram.com/reel/C5-B_-5PHrn/?igsh=bWJxMW1naTR1MHI3

#有片:姜糖鎖起人鏈 準備衝擊機場保安防線😨😨

真係唔好以為小編標題黨
班姜濤粉絲真係築起人鏈,手拖住手對抗機場保安

事件起源(投稿直出):
人哋清場佢唔肯走,尋日報警之後啲差佬嚟到想佢哋離開,佢哋唔肯築起人鏈,所以點解啲糖聲稱話自己係排第一就係咁解啦

按:機管接送機慣例,VIP 通道門外末Set 鐵欄之前不準聚集企人, 直到set 欄後才可進入欄內等候(如要核實可致電機管局查詢)

糖自己親口承認不理會機管的勸喻撤離,未set欄就開始賴死唔走,最終機管局set欄嘅時候,佢哋全程都係企喺原位冇出過嚟。機管局職員都話佢地唔合作唔聽話。

冰嬸開live無頭無尾就係製造假象博同情,由加害者變做被害者。

2024喎而家
呢個page咪又係毒徒開
講既野一定偏幫自己人啦
花生好食
最好兩邊都死撚哂啦屌
此po已完

掃掃掃同anal嘅排泄物
最好12隻鏡同班乜糖物糖咩徒物徒一齊死就最好
躝啦兩班仆街
教主領MMA大軍
班老雞都幾撚無聊
都一鳩樣㗎啦,兩班都係60歲以上嘅癲雞
邊個話畀人聽鍾意柒鏡,同公開講自己係無品味傻閪無分別
不如約好以後有活動前兩個鐘先去現場,各家派個人出嚟打返場,邊個打贏咪企前啲,輸咗企後面算啦,順便節省大家時間唔使再早幾日開始排,又唔會阻住街外人,打輸咗心服口服啦
好過所謂花生post扮中立,實質係薑屍
姜屍圍爐
你咁講一定係班婆婆冇手機用,所以要搶妹豬嘅手機去用

https://www.instagram.com/reel/C5_h6LBv56x/?igsh=ejl5aTE1dnJ0NjMx
同一個團體 號召力又不復當年
班fans都可以爭嚟爭去
班八婆咁無瀨
打幾多次都唔會服
追星追到打仗咁
有米咪包起姜B一晚任影
只值500 蚊
唔服打多佢兩拳,打到服
呢個係咪沙包價?
要俾錢嘅不了

講到錢銀交易呢,已經有好多風話A0喺美國搞咗單大壇嘢
咁不和
解散啦
黃尸搞暴動又唔見呢班垃圾出嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞