王丹妮腹部微隆惹有喜揣測 聞言笑說:唔係啩,無呀,我5個幾月無見老公

85 回覆
7 Like 36 Dislike
有左唔一定係你老公既
英文好+$$
以為做到月球人
醫生都唔係好把炮啫
NTR
多名尼哥
我係醫生
隻醫只係現代巫醫 仲要搞個phd degree 扮Dr 屌你老母 同政府傾傾管制下你班撚樣
5個月個閪唔會痕?
其實你呢啲人真係好撚戇鳩
用資論去睇讀書 完全係中國人個種內卷鍾意批鬥人嘅賤種思想
有心讀書點都係一件正面嘅事 你又要批評人哋夠唔夠班
然後就滑坡理論零分做醫生會醫死人㗎喎

歐美醫生收分一樣可以低過香港好多
最頂尖嘅醫療人才咪又係喺歐美
根本入到去做 做得好唔好又係兩回事

你個種小農DNA將公開試過分神化 以為分數就等於一切 其實我睇唔到呢種思想同大陸人有咩分別 根本民智未開 最諷刺好多人香港人都係想跟歐美嗰套 但明明自己思想行為都係大陸嗰套又唔認

你個種小農DNA將公開試過分神化 以為分數就等於一切 其實我睇唔到呢種思想同大陸人有咩分別 根本民智未開 最諷刺好多人香港人都係想跟歐美嗰套 但明明自己思想行為都係大陸嗰套又唔認

脊醫唔係醫生咩中學畢業就可以做?
5個幾月冇見老公唔比有bb?
是但啦
某啲連登仔咩都睇唔起
但日日係屋企打飛機幻想自己月入十萬
拿你話D家庭醫生亂開藥,傷風感冒嗰啲就算
知唔知傷咗條脊骨會癱
有好多例子啦
正正經經睇physio好過啦
同意請負評

Gina Alice與王丹妮開心互送禮物。(大會提供/明報製圖)

王丹妮比Gina Alice公開處刑左!
RT
脊醫啊on9
隻狼
脊醫就唔係醫委會註冊專科入面
自己獨立一個會俾自己人註冊
佢都話自己唔係西醫
係唔係「醫生」就睇你信唔信佢套講法
本身個女係佢出去玩中左
冇人講郎郎老婆

正咁多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞