有無好心人幫下煎pan轉過個look?

186 回覆
375 Like 5 Dislike
游生好柒喎,唔識欣賞
真係唔識欣賞啲銀器
一戴就有浸老mk味

笑死

耶蘇都頂唔順陣亞視之友味道

乜撚野叫亞視之友

點解2個都係亞視但差咁遠
袁文傑正好多完全無嗰陣亞視味

因為佢冇咁多花臣嘢 成個感覺又乾淨又企理

男人愈簡單愈撚形

其實佢真係好型, 吊打同齡所有港韓日台中男星

點樣吊打陳坤/金城武/福山雅治/反町隆史/竹野內豐/車勝元/李炳憲?

男人愈簡單愈撚形

點樣吊打陳坤/金城武/福山雅治/反町隆史/竹野內豐/車勝元/李炳憲?

咁撚柒都話屌打 吳彥祖呢啲高level既廢事講啦 是旦派個山P霍建華都型過呢條柒頭多多聲啦 浸柒味真係萬年都洗唔甩 而家見到佢同個老女人胡定欣仲扮撚晒後生仔女就好撚想嘔 晚晚睇完愛回家就即刻熄電視
有邊個tvb藝人著衫係ok
佢都係戴番眼鏡好D
一唔戴眼鏡冇咁順眼
同埋簡單打扮會比較啱佢
單戀雙城同真相時期,個個都話佢係眼鏡男神架
唔戴耳環都好好多啦屌, 拍戲又戴做乜9 ,

男人愈簡單愈撚形

咁撚柒都話屌打 吳彥祖呢啲高level既廢事講啦 是旦派個山P霍建華都型過呢條柒頭多多聲啦 浸柒味真係萬年都洗唔甩 而家見到佢同個老女人胡定欣仲扮撚晒後生仔女就好撚想嘔 晚晚睇完愛回家就即刻熄電視

山p同霍建華細游生咁多
但吳彥祖又真係屌打游生既

男人愈簡單愈撚形

山p同霍建華細游生咁多
但吳彥祖又真係屌打游生既

Sor 我眼殘以為上面個巴打講緊煎pan 不過游生都唔係話靚仔到屌打啲男星啦 大把同齡既型過佢多多聲 陳啟泰已經型撚過佢啦
之前有套劇做mk大佬,角色名叫咩樹人,幾型

關樹人,好撚型

雙番東同我做野
唔quote上面
好明顯佢啲fd連埋屋企人都無戴眼鏡
上面右下張圖 成個女人咁⋯
第一張件褸咁襯 真係好似鳩毛
包拗頸,你地彈佢件鳩毛衫佢就專登再著出嚟
十多年過後,鵬兄仍然對亞視風衣著不離不棄,對時裝的長情和愛,令人動容。

好撚mean 但又講得好岩
本身就大陸仔民工樣

著制服都叫好D 如果無埋隻耳環就好好多

省港旗兵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞