土瓜灣新盤│明雋全盤售罄 特色戶呎價達3.1萬元 創項目及全區新高

28 回覆
2 Like 14 Dislike
土瓜灣新盤│明雋全盤售罄 特色戶呎價達3.1萬元 創項目及全區新高
新盤新聞
發布時間:46分鐘前

".......一名大手投資客,斥資約4,000萬元連環購入項目最後6伙及特色戶,當中位於25樓A室、B室及D室連天台特色戶,呎價更高達約3.1萬元,不單創出項目新高呎價,亦為土瓜灣區內的新高呎價。"

https://ps.hket.com/article/3745922/%E5%9C%9F%E7%93%9C%E7%81%A3%E6%96%B0%E7%9B%A4%E2%94%82%E6%98%8E%E9%9B%8B%E5%85%A8%E7%9B%A4%E5%94%AE%E7%BD%84%20%E7%89%B9%E8%89%B2%E6%88%B6%E5%91%8E%E5%83%B9%E9%81%943.1%E8%90%AC%E5%85%83%20%E5%89%B5%E9%A0%85%E7%9B%AE%E5%8F%8A%E5%85%A8%E5%8D%80%E6%96%B0%E9%AB%98?mtc=60037
1 q 清唔到,慢慢愈賣愈貴就賣晒
加到10萬1呎 再回贈8成
支持
push
左鄰右里都係 超級南亞人
樓下有菜檔
有車房
隔離有老人院
仲有大大條行車天橋
區內平均人囗五六十𡻕
去地鐵站都要行10分鐘
廢淡:接火棒啦on9
酸到呢可能唔止8成 直頭回99%
大廈看更都買得起特色單位添
係你條死傻閪先住公屋咁淒涼
呢D單楝樓邊值錢
hi aa
又J特色戶連天台
hi 公屋狗
廢淡:aa狗左手交右手
好慘,日日鳩叫,樓市都唔會升返
https://youtu.be/uzq-Dim7s4A?si=BZoA-NfzLOz4Hij8
土瓜灣區內新高
土瓜灣$3萬1 每呎 , 買啟德好過.
等月底 誠哥開價. $12000 呎
前面全部都同意你既
但最尾話要10分鐘 師兄係斷腳定殘廢?
師兄山東街公園藥房生意好嗎
話時話, 土瓜灣個舊樓project 收晒樓未
廢淡:屌你,咁快回調完,我搵得萬五蚊一個月,我點買樓
得知師兄特別關心
小弟四肢健全
頭腦簡單托賴身體健康。
得知貴師兄家人有此遭遇深表遺憾
希望師兄早日釋懷
期望師兄,你身體可以繼續健康
謝謝
師兄四肢健全都要行10分鐘?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞