COLLAR討論區 (957) KKBOX風雲榜Line up流出!ChillClub歌曲獎繼續投票!

1001 回覆
30 Like 5 Dislike
好名
係咪要開戰
你去 gogogo
經痛果班最鐘意
事撚但啦唔想再理
可能筒真係多街客呢
Cf竟然都仲頂到
難d囉
係試玩毛多
點解??
筒係indie野
??講緊師兄
佢呢首有啲冷門
曲風問題
機會細過乜粉投solo la

.
🏡《𝐂𝐡𝐨𝐬𝐞𝐧 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲》應援物
📌 ᴀ6 ᴘᴏꜱᴛᴄᴀʀᴅ & ᴛɪᴄᴋᴇᴛ ʜᴏʟᴅᴇʀ(免費應援)
📌 ᴀ3 ᴘᴏꜱᴛᴇʀ & ᴀ4 ꜰᴏʟᴅᴇʀ(預購)

「繼續喺一片繁星中互相依靠 照亮彼此」!🌟🫂
多謝 COLLAR 準備咗首咁有溫度嘅新歌《Chosen Family》作為演唱會嘅小驚喜!晴蛙如果諗起 Chosen Family,相信非演唱會 Encore 部分嘅淺橙色風格造型糖莫屬🧡 而新歌 MV 亦有取錄咗唔少當中嘅畫面!仲包括咗 FC 喺籌備演唱會應援嘅一啲 bts🥹 感覺既溫暖又值得!人人來時無摯友 離場時情濃如一家...🏡 祈求人人能有個 疲勞時還能回的家...🏡

今次 FC 準備咗新歌《Chosen Family》嘅免費及收費應援!希望大家可以一齊將呢份感動帶返屋企,又或是一齊將呢份回憶用另一種方式保藏住!相信咁多位晴天蛙蛙同牙糖及 COLLAR 仲會有好多個下一次!基礎已在!「珍惜這半生 我們能一夥」💖 「小小一個家 我們攜手起過」💖

P.S. 雖然「能一起 誰驚過」,但晴蛙會驚牙糖歪理式再受傷😠

ℹ️ 免費派發詳情
日期:稍後公佈
地點:稍後公佈

❣️數量有限,派完即止,一切實質數量以應援店為準❤️
❣️大家攞應援物嘅時候記得要有禮貌地向店員詢問同埋講唔該呀🤍

ℹ️ 應援預購詳情
🔥 𝐅𝐮𝐥𝐥 𝐒𝐞𝐭 (𝐏𝐨𝐬𝐭𝐞𝐫+𝐅𝐨𝐥𝐝𝐞𝐫)
定價:HKD 60
會員價:HKD 50
*隨Full Set附送COLLAR A3 Poster

⭐️ 𝐀𝟑 𝐏𝐨𝐬𝐭𝐞𝐫
定價:HKD 40
會員價:HKD 35

✨ 𝐀𝟒 𝐅𝐨𝐥𝐝𝐞𝐫
定價:HKD 25
會員價:HKD 20

⚠️ 會籍會員於登入後即可自動獲得會員價優惠

至於大家都好期待嘅《Chosen Family》免費應援
凡於27/4、28/4現場交收嘅晴蛙將可以率先領取一套兩款免費應援,另外更有已於較早前公佈嘅《Back In The Game》免費應援!

ℹ️ 交收詳情
27/4 (六) 、28/4 (日) 荔枝角
地址:長沙灣道760-762號香港紗廠工業大廈5期一樓D2室
時間:14:00-19:00

網店訂購👇🏻
https://shop.candyhouse.hk

🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨
注意事項
‼️一經過數,不設退款
‼️請務必自行檢查清楚,貨品出門後恕不退換
‼️請務必確保自己可於指定時間內取貨,如因為個人原因未有取貨,FC將不會額外安排交收或退款
‼️不得轉售或炒賣FC產品,如有發現,FC會將其列入黑名單,並不可再參加FC舉辦之任何活動或購買產品
️‼️活動扣除成本,所有餘額將會用作支持日後Candy Wong Official Fans Club的日常運作。
‼️現場交收每人限取一份免費應援,即使訂購多於一份亦只會獲派一份應援。
‼️截單日期為25/4 23:00‼️
如在截單時間前已達訂購目標,網店商品將提前下架而不作另行通知。

✨ 之後記得IG tag返
@candyw1219
@candywong_officialfansclub

Credit: 全體設計組❤️
對唔字
但毒L得罪你啲咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞