Dear Jane主音 Tim 1828萬沽傲瀧 6年蝕兩成 太太楊洛婷咁回應

277 回覆
81 Like 7 Dislike
原來10皮野都請唔到Zpecial
貧窮限制咗我嘅想像
假架
講緊佢老公攬住佢地個女
條女真人個樣勁柒
控唔住碌鳩
咁鳩仲以為有八卦嘢
當年肯生生性性 兩兄弟拍住上 買到幾層啦
睇嚟層樓老爺買既,而家話要賣 二世祖依家唔知住邊
真係唔係鳩updear Jane 都算一線唔好話幾皮咁癲,就算十皮野出商場say個hi 揸下手就得,娛樂圈不嬲winner takes all

2000年既數
 王菲與謝霆鋒可說是名利雙收的銀色情侶,王菲3個廣告2部電影,加7場巡回演唱會,就賺了3750萬元港幣,她是今年收入最豐的女藝人,排名第3。至於鋒弟,雖然排名第7名,也賺了2420萬元港幣,是全港收入最多的新銳。假以時日,他的年收入可以和菲姐相比拼了。

張國榮雖然只拍了2部電影,但加上所有演唱會的收入已經高居第4名,年收入3550萬元港幣。第5名是舒淇未來的“長期飯票”黎明,全年收入3050萬元港幣。

歌神張學友排行第6,鄭伊健第8,去年收入最高的女星陳慧琳跌至第9,第10名是王傑,也有1840萬元港幣收入。

2017-2020華裔明星收入排行榜
G.E.M.、陳奕迅、古天樂3位港人明星收入均破10億人民幣
見上面個表有柏豪太太
ai Rebecca gif都無
幾億就話難姐。袁生都叫一線呀。一線TVB 藝人搵唔到一千萬一年搵鬼做了
咁好搵嘅咩
Tvb 市值都係得十幾億
中年好聲音冠軍周吉佩1年內賺咗過百萬
想請collar 要幾錢
AA入黎講幾句
權力遊戲
若要人不如,除非已莫為
唔通第三隊係Tonick咩
Nowhere boys都秤先過Tonick
英雄莫問出處
落泊莫問因由
條友懶到出汁者
去支那登下台做下陶大宇咁已經大把錢
千萬年薪 好多一線都冇喎
百萬就差唔多….
馬國明都係搵緊幾百萬一年
2024年啦,笨柒窮父母先會叫啲仔女讀書,能歌善舞先搵大錢,又開心又快
丹拿山都住過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞