馬天尼斯「兩黃冇紅」再撲十二碼 球證熟讀球例冇畀紅牌

216 回覆
23 Like 16 Dislike
呢條撚樣成日拉布
笑咗,一個forum大家輕鬆討論,你問我答,駛唔駛睇到咁重,你覺得你啱你咪去開香檳慶祝吓,我唔阻你
得啦,收皮啦,仲講,死雞撐飯蓋完未,好肉酸呀
Cls. 師兄有無踢過11場晚龍門 就算你預判到佢射邊 ,你出手同球速快少少都救唔到
佢只係整色整水提高勝率,戰術黎
不過就會影響咗班賭波公司,你睇吓點解係咁修例搞龍門,郁d就要重射。
上星期多蒙特仲癲,罰12 射埋入左都吹返
得罪左d莊
有人quote咪回囉,你睇唔過眼最好拎埋杯香檳去第二個post啦,一陣有第二個人quote我我reply佢搞到你掃興就唔好啦
換個角度睇 佢對自己12碼好自信
事實都反映左出黎
佢成日搞鳩法國佬
呢條友真係好顛 龍門嚟講佢高質 但行為可能領隊唔太鍾意 成日怕佢過火出事

加上佢拎咗世界盃信心好撚勁 以前都冇咁顛
諗起曼城果場,應該係silva果球,個龍門企喺完全唔郁,然後silva射中間...成個場面好慘
X有講kepa 通水比sliva
我見你剩係回我咁得意咪回你囉,你講完馬天尼斯心理質素差,其實唔止我,起碼有5個人都話你睇錯,不過你要繼續做獨醒撚,我都阻止唔到你
即係點?話佢聽射邊?
佢唔係蠢 互射12碼拎左第一張黃之後冇再玩野
原來佢連續5次贏出互射12碼
淨係回你....笑撚咗,上面先仲講緊個12碼,你個世界果然得自己一個,你打完飛機拎埋杯香檳嘞嘞聲去第二個post, 呢個post真係會令你爆血管啦
佢最自信既就係令人覺得佢冇信心

之後撲哂
諗起當年dida
終止交易
佢好肯定唔係驚 尋晚佢自信到仆街
唔知佢自己有無信心,但佢又令到對面淆底無哂信心
世界盃決賽壓力大到咁佢一樣跳晒舞咁串對手
搞到下一位十二碼勁大壓力
條友一拖到12碼當自己贏左
杜迪克以前跳L晒舞咁救啦
第一球撲之前已經同你講食硬你咁
整色整水,即係無信心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞