有時覺得 CCTOY 要去中環行下

139 回覆
82 Like 198 Dislike
唔明呀?
你咁嘅智商緊係唔明啦
有人信你呀傻西
好多都無業、自閉、反社會、冇朋友,住公屋
肥胖
但冇人信你係ibanker 手joke真係手joke
Btw時間關係已經cap哂你啲圖send左俾國安,到時睇下你上庭咩背景咪知你係唔係ibanker囉
講緊白卡之子定士朗?公道講句白卡之子有工返的,係牛頭角嗰頭送外賣,士朗就應該無業公屋仔前Ibanker
好撚驚呀 而家都未捉到嘅又老作牙
肝癌老作支joke
Trigger 到
嬲到你跳哂制咁嘅eq好心唔好吹自己ibanker la
白卡之子送緊keeta 佢院友士朗頂緊
嬲撚到你要搵國安捉我
十足十小朋友咁唔夠揪要搵媽媽過嚟😂😂
你好撚柒
依到有無 Ibank back office 冗員
https://lih.kg/269117
嬲到勁撚好撚咁你要吹到咁大到時上court咪知咩料囉
屌,原來濕9back office話自己ibanker 仲要非三大嘅垃圾bba
日日貼呢張圖笑鳩下你先
拎個十幾年前嘅野嚟講
你十幾年前同依家一樣肝癌添
你非三大bba除非你智商超標情商超高唔係你點做ibanker?兩樣都冇架喎升你係想攬炒公司定咩,know your place lai bank oa吹到自己banker
你真係好撚慘
廢撚到要拎2017年做嘅嘢嚟笑
你都識講2017年同你而家一個死樣 有得唔笑咩唔好再吹la oa咪oa囉屌網上吹到咁大出到黎咪又係死狗一隻
2017年藍屍都未出世呀 收埋啦你

吹到咁大要捉人咁你捉得未者
白卡又跳制,所以話你冇可能做ibanker就係咁解屌撚兩下就失哂控,冇廿尾都三張啦 現實少少啦捉你都唔係而家啦,你on9咩到時有新聞咪知你入撚左去囉30歲人咁嘅死樣應該現實冇錢冇樓冇車冇女冇朋友架喇,都網可憐
曾國熙先生都算係一個typical cctoy
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞