唔敢再相信愛情

18 回覆
11 Like 3 Dislike
我本身因為以前嘅經歷,變得唔容易去信人
你叫我信你,咁我就再賭一次,但今次真係輸到仆街
既然最後都用同一個理由離開我,做咩要叫我信你唔會離開
一句「我以為放低咗ex」,我聽到嗰刻,個心好似畀刀插咁
明知自己未放低上一段感情,就唔好開始一段新嘅
知唔知由唔信人,迫自己開始去信一個人,又再被hurt到唔敢再信人再信愛情,係有幾傷
最犯賤係到呢一刻我都仲係好愛你 唔想冇咗你
加油
呢個世界好多垃圾人 祝佢哋生仔冇屎窟
祝你搵到一個值得你去愛嘅人

個個星期換新女
正正經經叫雞啦
愛情就係一場賭博。醒啦..唔好迷失自己啦!
同你一樣發生緊同一件事
拍左幾耐
一年半
話短唔短話長唔長
佢話長痛不如短痛
完全一樣
都係因為同樣經歷唔再相信,以為今次唔同,又再相信人,最後都係因為ex既問題搞成咁
溝a0
以為痛過幾回 多了些修煉
路過人間 就懂得防衛
說來慚愧 人只要有機會 就又淪陷
明你感受
佢一開始仲畀晒信心我,話自己放低晒ex
最後同我講,唔夠愛我
咁係咪一直當我係ex嘅替代
你咪唔好信
時間在一點一點去流逝
你好!
在你的文字中感受到你正面對着很大壓力和痛苦。自己一個人承受着,真的不易。如果你不介意,讓我們陪伴你一會,好嗎?
你可以進入網站內的『Chat窿』 https://chatpoint.org.hk/ (星期一至五:下午4時至凌晨1時;星期六、日及公眾假期:晚上8時至凌晨1時),和我們的義工傾傾吧。

我們願意聆聽你的心聲,伴你一起走過這段艱難的時候!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞