[JFT97]阿特蘭大 vs 利物浦 5

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
仲有冇蠢閪j高普回家/Lijnders教
我哋呢
聯賽輸咗啦
成隊波一啲爭冠心都無 唔知踢緊乜7
利子好撚慘
好彩趁前排佢地仲有啲激情既時候睇咗主趁 完夢
如果最後呢排先去朝聖 一定嘔血
Our style of play is based purely on high intensity, players pushing up and closing spaces/players. So when we are not at 100% tempo we have no alternative style to turn to. Atalanta pressed us like we pressed Barcelona in 2019 and we couldn't cope.

高普都輸比自己成名作
要學花迷咁嗌回水了
沙拿球單刀
都走啦 操乜9戰術 用番2閘齊飛踢埋佢算
好過睇2個中堅 一個防中 加龍門係中場uild up
又咁講
即使佢本來冇呢個月既災難
我都唔想佢二進宮
有啲嘢keep住美好回憶就夠唔係就好似而家咁
你一係堅持一個打法,你場場玩唔同嘅嘢想點
沙啲失波失chance真係令成隊波節奏慢晒鬥心無晒
有用嗰啲賣走哂
買堆垃圾返黎
仲要唔夾波
沙拿又當正自己好撚型
冇得出就發老脾
如果唔係高普做買賣人決定俾著我都灰
有能力破嘅
真係一個帶子
一個taa
最多加多個減分比俾你
結論 下半場西到
完全睇唔到對面有點迫法
鬆到咁都話迫
點會成季既西波集中晒係季尾.
好難頂
富咸一定難踢過阿特蘭大囉
成隊真係等完季 比d垃圾波球迷睇對面逼搶man mark唔係今日先知 佢守得好唔好一件事 而家根本無嘗試去破下下回後等AB分波 有撚病

明知人地拍埋黎咪多d one two 多d拉邊 出下臭g呢d識轉身嘅球員而家直接位換位 無任何調整 高普out of energy姐 班教練團又out of energy?

唔撚想踢咪直接出青年軍 話比大家知今季棄game 唔好浪費球迷時間
似啦
柯煙冇主導權既咁趣緻
On9 ,你自己柒又唔認,人地同上場一撚樣
無啦. 和獌輸水晶個下已經end game
今場唔出腳下功夫大師加芬比博下
jones條垃圾踢足r曬頭
曼城出局,人地一定聯賽火力全開拎英超黎做遮醜布,等多廿年再講冠啦,兄弟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞