30up 一直低估左防曬重要性 求救

54 回覆
5 Like 17 Dislike
就係吹水台入黎
時光機
Yes
我今日去完都有sell啊
因為我差唔多用哂佢就話最後機會(488買10次送7次)
其實我上次已經拒絕左
我好直接咁同佢講我覺得做完冇用
跟住佢就話你呢個case最少做一年
心諗你傻左?
想問吓針灸個功效係乜?
知唔知點解成日出去玩又唔太保養既女仔點解皮膚keep得好
叫你老公顏射多啲就知
滿滿既蛋白精華
果糖 蛋白水解酶 檸檬酸 酸性磷酸酶 脂質
更含有精胺酸的抗氧化屬性 可以保肌膚除皺紋
加埋有活體不斷喺上面郁動衝撞
不過記得洗返乾淨就得
康X堂客服回覆我

【🌟BB悦顏針療程】可達致以下功效✨
⭕改善眼底細紋,黑眼圈
⭕暗沉色素肌膚,美白提亮膚色
⭕減淡色斑
⭕減淡暗瘡凹凸洞
⭕全面提升輪廓

💖BB悦顏針5大功效:
✅改善膚質,美白
✅減淡幼紋,虎紋
✅增強肌膚彈性,收細毛孔
✅改善大細面,水腫,咀嚼肌過大
✅改善面部血液循環
佢地係好sell美容師就講真話,話大把人嚴重過我,我塊面冇咩野,但櫃枱嗰班sell好犀利 係咁話最後機會用488計

利申: yxxxxx 2年年資,中意佢地刮痧
其實我最主要係印
針完覺得冇咩幫助
我之前紅印階段覺得針完敷完有用,淺啡印階段就冇咩用,好似係
我覺得無咩用仲join左10次package 後悔
去旅行曬黑左點變番白 本身好白
邊間?
康X堂?
膠原針有無推介啊?
我30暫時打左一支精靈針,法令紋+蘋果肌,皮膚好咗,有啲返去25歲feel滑又彈,好自然,暫時除咗膚質改變,個樣後生啲,都無乜改變,額頭無打,依家全面得額頭有暗粒又乾
係邊間打啊?求推介
上網成日見到啲人打完有結節/毛毛蟲,好掙扎
係邊間打啊?求推介
上網成日見到啲人打完有結節/毛毛蟲,好掙扎
試下食NMN

會幫你修復細胞,令你皮膚後生返,
其實唔止皮膚,身體器官都修復到,而且冇副作用
https://hk.iherb.com/pr/prohealth-longevity-nmn-pro-pure-nmn-powder-1-000-mg-30-grams/114175?rcode=HGL4909&utm_medium=appshare
好彩冇join到 但仲有一次488未用 可能做美顏針 做其他身體保養嘅嘢算
尖沙咀Wiishdexxa
Yxxrs hard sale? 佢唔係有單次收費嫁咩
第一次$488 之後單次$688
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞