陳穎欣不點名再轟《正義迴廊》是「唱衰香港故事」楊潤雄:「電影業發展得好,本身已經係說好香港故事」

325 回覆
39 Like 374 Dislike
依家周街放🍍嗰啲團體叫乜?
係恐怖份子組織呀,你覺得恐怖份子可以去到幾盡?
唔批都批咗
唔通唱衰自己咩
又拿屎上身咩
如果有套戲講下d垃圾垃圾會議員
我一定買飛入場睇
陳穎欣:鄭裕玲被揭發2019年撐黑暴
https://lih.kg/3613150
呢班議員真係日日挑戰公眾底線
咁不如拎本中文字典出黎拍啦,宣揚中文字呀議員,好撚正向呀
已經電影寒冬
仲連點把火都唔得
愛國議員果然做到野
如果你留意文革歷史, 行得太前都會好快死, 只係嗰啲人唔夠出名你唔知
好想睇陳穎欣做特首
何君堯都得
拍劇fbi同美國警察侵犯過幾多次公民權益
切尼套戲直頭由上至下咁屌成個美國政體

陳匪穎欣你收下皮啦
可唔可以講清楚個觀點?唔明有咩問題,定背後有咩目的,有咩題材今日今日的香港唔再拍得?
好呀好呀
支持批鬥
希望最後戲院淨係播抗日抗美愛國戲
雄仔仲有理性過果條小雞雞
呢類人通常係大人物角力下嘅犧牲品
佢只要一次轉唔切風向就玩完 始終唔係個個都有郭沫若咁本事
不知所謂 標啦/

依家中國香港淨係要正能樣..!!
大陸都有套暗黑劇 "隱秘的角落"
講個男主角推外父外母落山添
連大陸都無bam 仲大受好評
緊貼下國情啦
無間道擺喺而家都係抹黑警察
呢啲鳩級黑女人真係好撚煩以為跟得好貼實情倒緊米
其實只係因為電影本身就係咁拍先好睇,否則你100%正能量嘅電影,即係等同文革嗰八部樣板戲,文革後期基本上冇人會再睇戲因為太悶亦即係成個市場冇曬,呢度會有幾大嘅經濟損失?
somehow 我覺得阿局長都頂住呢啲極左言論頂得好辛苦
慘到連局長都頂佢唔順
咪又係個套咩圍城利申未睇過
韓國夠成日拍 警察高官政府財閥d黑暗面啦,又貪污又盛
日日都唱衰緊自己國家,咪又係咁
香港電影業真係多撚謝呢件弱智
雖然我唔知講咩,但哩套嘢一定有罪犯,抹黑香港好危險
所以事實證明令香港政府錢係背脊骨落
俾得100萬以為好撚多
林鄭月娥係PP個office 一年都唔止呢個數啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞