柴灣有間野叫瓊媽媽, 千祈唔好幫襯

13 回覆
9 Like 8 Dislike
老母係果度50幾銀買左盒豬扒, DKLM得2塊又燶又瘦又霉,
我老母話間野唔係係你面前畢比你, 係要你比撚左錢, 再係後面拎盒野比你, 一時無CHECK即係瀨野遇老千.
DLLM睇你間野仲呃得幾撚耐, 呃埋唔夠你全家睇醫生.
你連看圖作文都算唔上
點幫你
唔駛你幫, 夠薑你就去食.
幫趁過間野一次,又貴又唔好味,份量又少。不過佢好似都有分店。
臭你又奶,冇圖當鳩up
無圖
「唔係係你面前畢比你, 係要你比撚左錢, 再係後面拎盒野比你」外賣10居其9都係咁做架啦,你去傳統麵鋪嗌魚蛋粉就算佢廚房係玻璃你咪又係要企係門口等,你都睇唔倒佢成個過程格,莫講話茶記或者一般餐廳,全部都係整好入盒落袋比客架啦

我食灣仔果間份量冇問題,不過間野以淨係做外賣ge食肆黎講係偏貴d ge
又貴又唔好食 啲雞硬撚到傻
食開覺得冇問題, $5X 你想點....同區大部份餐廳都貴過佢.....除左兩餸飯
利申: 果頭返工, 成日買外賣
啲雞好硬
有圖又點
又係黃店搵老襯
又硬又鞋又貴 快撚啲執咗佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞