4月最高售價│太古城3房露台海景戶1800萬沽 長情業主賺左1165萬

22 回覆
9 Like 4 Dislike
4月最高售價│太古城3房露台海景戶1800萬沽 長情業主賺左1165萬
私樓成交
發布時間:33分鐘前

"......太古城美菊閣低層B室,實用面積1015平方呎,套3房,備露台,叫價2000萬元,現以1800萬元沽出,減價200萬元,呎價17734元,售價較網上銀行估價1724萬元高76萬元或4%......"

https://ps.hket.com/article/3745078/%204%E6%9C%88%E6%9C%80%E9%AB%98%E5%94%AE%E5%83%B9%E2%94%82%E5%A4%AA%E5%8F%A4%E5%9F%8E3%E6%88%BF%E9%9C%B2%E5%8F%B0%E6%B5%B7%E6%99%AF%E6%88%B61800%E8%90%AC%E6%B2%BD%20%20%E9%95%B7%E6%83%85%E6%A5%AD%E4%B8%BB%E8%B3%BA%E5%B7%A61165%E8%90%AC?mtc=60037
點解太古城可以賣咁貴?
呢隻則樓王嚟,無敵海景
肯放嘅都唔多
收成
呢個價可以買朗賢峯三房
點解唔加多少少買xx?
人到終點
鑽石廳又則王
海景花園太古城最靚
唔計
咁長情點解呢個時候賣?
廿幾年前買既樓而家放有邊度會係蝕
原來咁就可以帶動樓市gogogo
個廳咁大唔會有問題,佢咁做先可以唔會望到隔離屋又有景,去過真係大到癲完全唔影響

細廳鑽石就西
賺夠想俾其他人賺下
支持樓主 理性討論
房屋台之光
總之但凡賣樓就一定係睇淡後市
但有人買先會出售成功啵
連登樓淡唔會理呢樣野
長情唔可以賣樓咩
除左新同港島比有乜好呢 又冇大商場 單位尺數仲要輸埋
廢淡:點解唔加多少少買半山?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞