依家啲gym為宣傳為錢已完全偏頗女性,社會已扭曲

110 回覆
610 Like 24 Dislike
不如叫條女個老闆每個月出少7日糧俾條女睇下點吖
平機會見
snap 算唔算少人
af 同24 晚晚都多人到花市咁
利申先,覺得嗰fitness同條女都係鳩嘅

但講到生理需要
一般嚟講,嚟M大概係一個月724咁流5-7日血,隨時而且不可控,另外加部份人會胸部脹痛/下腹劇痛

要用男性嚟講嘅同等嘅生理需要
最少都要係一個月有5-7日會724突然硬同射,隨時發生不可控制先叫得上生理需要
支持報警
痔瘡出血有冇得free?
扣返唔係問題,拎醫生紙出嚟咪扣返俾你
返工有冇得因為嚟M扣返你七日人工,on99 女權閪
算吧啦
女人join一年gym除咗打咭嗰幾日仲點會喺gym 出現
還掂大部分女簽完一星期都去唔到一次
去到都係踩下機就走
每間gym就係要多啲呢啲水魚養
如果佢哋係認真操
個市場就多咗體態好嘅女
得罪講句傻鳩跟風撚先會join gym room
公園已經夠玩。。。仲去gym交智商税。。。
exactly
正常人做街健基本已經可以好大隻
啲人俾500個月去247都係想打卡威姐(其實好7)
咁又唔好咁講
依我觀察自拍嘅都有一成係堅keep住操
呢個只會係幻想
事實只會充滿住打卡女 霸住部機一兩個鐘唔做喺度打卡 你唔小心望一眼就會話你非禮
之後畀間gym房話你騷擾女會員取消你會籍
男性發育慢過女性點計?
同生理需要有咩關係?
去親間間24/7都係女人用得嘅坐廁多過男人用得嘅
但係男女比例分分鐘係10:1 on9到極點
點解無關係?
男性天生發育慢過女性
健身進度自然無女性咁好

如果男性平均發育慢過女性兩年
我認為所有男會員首次簽兩年可以即送兩年
師兄 你呢啲先係從少數極端案例引申出嚟嘅幻想喎
不過如果你真心係咁驚被人屈可以試搵下舊式鐵館玩
男性健身進度冇女性咁好
如果疼6日就冇野
第7日黎上又點計

根本搞唔撚掂 搵黎搞

加個日費收未最公道
打工係咪應該出少啲糧
所以我利申咗我覺得係鳩,我只係想覆各位所講嘅生理需要並唔係同女人嚟M同級嘅生理需要
你搞錯咗,我利申咗我覺得單嘢係鳩

我只係想覆各位所講嘅生理需要並唔係同女人嚟M同級嘅生理需要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞