COLLAR討論區 (956) Happy Birthday to Sumling!祝 心想事成 駖巧如昔!

1001 回覆
39 Like 4 Dislike
唔使去了

1000買到再算
你好熟
又迫人用
辛斯
youtube
係wo
這類雜錦騷,鏡粉會瘋搶嗎?
Happy Birthday to Sumling
https://youtu.be/N6QmaXpyOBc?si=n65ZzFSQ76CMHyv5
https://youtu.be/ZbMAmVRLV1A?si=63doTB2Taj1YKaxg

第一階段投票詳情

投票日期:
2024年4月15日12:00 - 2024年4月21日 23:59

投票網站🔗: https://chillclub.viu.tv/

Chill Club 年度歌曲推介

流行歌曲
全力all in 投選
COLLAR - 《The Bright Side》
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

節奏藍調歌曲
馮允謙(feat.MARF 邱彥筒)- All That I Want

搖滾歌曲
Maniac(feat.MARF邱彥筒)- 仍有心跳脈搏

跳唱歌曲
We do care 投選
COLLAR - 《idc》
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

18/4 Happy Sumling Day
23/4 11:00 KKBOX 付費會員優先換領
29/4 ChillClub頒獎禮-歌手獎 投票開始
12/5 ChillClub頒獎禮 AsiaWorld Expo
1/6 第六屆 KKBOX 香港風雲榜 會展 NEW

Coming Soon:
Marf IG live NEW
《COLLAR CRUSH LIVE 2024:幕後全紀錄》 EP2
Winka's solo song rearranged by Nowhere Boys
台灣綜藝節目 拍攝中 (Day Candy)
Gao綜藝節目 拍攝中
近排經驗(作品展)佢地係咪有d厭倦拼盤
唉屌你老母死咸狗
鏡粉要睇show
可以5月過大海睇到飽飽啦
半價就買到
不過係機場開
買左馬拉場個啲可能會睇呢個
寧願牛澳門場好過搶呢場啦
簡簡單單幾好
係就好
Chill Club搶唔到都仲有Kkbox可以搶
但Kkbox個lineup咁癲應該好難買
就算當鏡粉全部唔買
都仲有MC Jay Fung 蕾 Kaho
齊人再拍集collects補祝
岩岩諗可唔可以睇佢地react返自己演唱會
都真個Line up就算唔計鏡都接近係全部當今最熱果堆
KKBOX係咪有油管LIVE
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞