啤梨晚報反目成仇討論區 (103)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
正皮你
咩下場慘先
9up唔使本,台長由癲狗日報跟毓民到而家
要反面一早反咗啦
有冇手足去睇車銀優
https://lih.kg/3683492

15糊
聽完司徒文俊咁講 台長似有同佢掃過苦
我9 估
似係之前人工唔高,而家自己攪咗個網台又有patreon,睇佢一年都去唔少次旅行應該收入唔錯,以前台長跟毓民嗰時唔多聽佢遠遊,有都係年尾多
利申:都係鳩估
咁樣點算下場好慘
工作室個台 台長本人都無提過毓民做主題數臭佢
都係台長同茶博士講到之前同毓民合作做節目果陣提過幾句
都仲無講佢衰 只係客觀評價

如果係要以"點解台長提都唔提下毓民"做切入
佢地合作左咁多年 照計應該好關係
點解台長提都唔提下 咁樣好奇怪
都仲講得過去佢地係反左面

台長而家自己出個台 仲好世界過以前同毓民合作果陣
點算下場好慘
都係鳩估,可能話毓民去咗台灣後myradio縮皮,台長冇咗份工,本身之前人工唔高要自己揾人比錢攪過個台,台長幫咗毓民咁耐應該要比長期服務金或一舊錢咁上下,我冇聽司徒文進,佢話下場好慘應該似係指冇工都有勞,幫你打工咁耐做老細應該出錢幫下手,攪個新台都要台長自己出錢出力
兩個拍檔咁多年 冚家剷澳門狗司徒文俊唔好借啲意喺度分化啦
趁教主啱啱病完 即刻借啲意郁教主 呢條司徒文俊真係冚家剷中嘅冚家剷
台長有喺節目講過 以前係唔得閒去
就算熟底都唔敢講啦 教主話晒都係眼中釘
好似話之前my台有人出咗事 所以先即刻執咗佢
當你係要反面果陣
鬼理你係熟定唔熟
再講 "指黃毓民係鬼 係共產黨臥底" 一向有市場有先例
我又唔覺得係台長要反面 咁耐都未聽過佢講過兩句
同埋又會咁啱教主出事 司徒文俊呢條賤種狗先拎出嚟講
冇乜聽司徒文俊,佢同毓民有恩怨?
拎毓民個名刷流量 想呃啲黃絲聽
我每個月課金俾台長聽節目 我都未聽過佢講以前有咩不滿
淨係聽過一次話而家唔同以前有啲時間去旅行
教主真係咁閪嘅話佢秘書/台長應該同佢反咗面十世

但現實係無
司徒文進個台變咗以前嘅花生台?
簡清
教主開佢波咪益撚左佢
條澳門狗有撚人聽咩
人地VIEW數基本盤3K+ 都唔算細野
係YouTube開台講香港政治
無5000view都要切腹啦
阿豬阿狗都有人聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞