賢學思政前召集人王逸戰 在東涌站突然被四個不知名男子追蹤包圍拍攝 對方在過程中不斷辱罵他「屌你老母閪啦」「你呃手足啦」等

17 回覆
3 Like 21 Dislike
不知對方如何得知他的行程

有內鬼
王逸戰早前發售的自設品牌 T shirt,上面用紅筆寫了「人血饅頭」,兩名男子又在言談間多次提及 T shirt 用了「大陸貨」,王逸戰一再重申早前已就此致歉及改用其他貨品

無報海關拉佢算係好人啦
香港仲有人因為著大陸衫被人鬧,會唔會偏激左少少?
收錢做野
激啲加多一百
邊隻波台狗呀
一早24小時跟實你啦,連你上過咩咸網都知,
何況買機票又要身分證又盛,透過網路供應商截取曬你既footprints
香港已經係東德果隻警察國家,唔好以為室內做乜都冇人知
佢地講既嘢,咪同連登五毛一樣
真係好心痛,連喉糖錢都買唔起
中國人連直接無理取鬧都唔敢, 要針對淘寶衫

即係自己鬧自己d 出品廢

仲要請人做唔敢自己做

男人黎架?
正呀 由支那訓練既港共精英比唔上英國訓練既精英 搞唔掂經濟就係咁搞政治爭鬥 留港愛支仔真有福氣
古惑仔打都係用呢招
唔會講真正原因
通常都係大聲指責被打果個搞人老婆
目的係唔想街上面有人做架兩幫拖順便誤導警方
似到爆
連登仔收錢走去搞鳩人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞