覺得戴勞係充大頭嘅同我入嚟!

15 回覆
6 Like 51 Dislike
講真,勞咁撚保值,點充大頭吖。
2024要買隻金地通,點都要30個。都唔好講冰藍,rainbow 果的。
我要充大頭,買隻Hublot, Roger Dubuis,A lange & sohne唔好!呢的品牌既二手貨跌到得返3折唔洗。

結論:
買勞証明到你有果舊錢係手。
扮識野 扮有品味 既雜牌錶撚 好大機會係扮!

利申:有隻熊貓 + 一隻正價過球既Roger Dubuis
我平時戴Daytona 驚人睇唔到
但一見到扮有品味既雜錶撚 我就會攞隻 Roger Dubuis 虐殺佢。
覺唔覺自己好中二病?
成球野好撚型呀
啲囡見到有冇成地濕晒?
勞力士最寂寞 最是痛苦
只係想帶出
勞冇槓桿,冇水份。二手差唔多價,都係炒價買炒價放。
玩其他唔保值牌子又唔代表蝕得起
冇 唔識錶就唔識錶
如果佢會自己search 下我隻錶幾錢
就開始上當
Roger Dubuis 虐殺佢呢句咩事?樓主係咪媽咪細個半邊癱咁生出黎?
戴hellokitty發光夜光電子錶
有次屋企食飯同阿媽傾計講起老細都係戴隻綠水鬼,第二日我阿媽就訂左隻apple watch叫我以後返工戴
Hublot係充大頭?
依家戴low已經覺得條友戴假野
個市場太多假貨
反而戴pan hublot tudor先型
當日用錶粗戴有乜問題?好多人都係咁。
睇到好尷尬 2024仲岀post 講勞保值 bababa
會用一球買RD 嘅同弱智無分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞